Új trend a szemöldökbeültetés terén: műszemöldök-építés

Természetesen nem csak a divatban jártasaknak lehet szükségük szemöldökük pótlására. Előfordulhat, hogy valakinek eleve ritkásabb a szemöldökíve, és a kívánt forma eléréséhez bizony külső segítséget kell igénybe venni. A kívánt hatás elérhető sminktetoválással, szemöldökbeültetéssel vagy legolcsóbb és legegyszerűbb módon egy színben megfelelő szemceruza és némi kézügyesség segítségével.  A paletta azonban most bővült egy új amerikai eljárási technikával, a műszemöldök-építéssel.

Nagy-Britanniában 2013 novemberében jelent meg, Magyarországon ma még csak egy kozmetika foglalkozik ezzel a technikával. Az eljárás hasonlít a műszempilla építéshez, a hiányos területeket szintetikus szálakkal pótolják. A szálakat a saját szőrszálakhoz ragasztják, vagy a nagyon hiányos területeken magához a bőrhöz. A műszemöldök-építéssel ugyanazok az előnyök élvezhetőek ki, mint a szemöldökbeültetés során. Dúsabbá tehető a szemöldök, pótolni lehet a ritkás részeken, hangsúlyosabbá tehető az ív, vagy akár más forma is kialakítható vele. Előnye még a műszemöldök-építésnek, hogy a kezelés alig negyed órát vesz igénybe és nem drágább a szokásos kozmetikai
kezeléseknél.

Legnagyobb hátránya viszont, hogy ez a módszer nem végleges, alig pár hétig látható az eredmény. Ezzel szemben a szemöldökbeültetés végleges, a kívánt forma és a hiányos területek pótlása egyetlen kezeléssel, tartósan megoldható.

A szemöldökbeültetés klinikánkon a hajbeültetés módszerével történik. Ez az eljárás a FU2 Safe System, mely ma a Magyarországon lévő legmodernebb hajátültetési módszer. A kezelés mindkét esetben fájdalom- és hegmentes. A tartós, végleges eredmény érdekében mindenképpen a szemöldökbeültetést ajánljuk!