Szeretne egy fájdalommentes megoldást a hajhullására?

Csak víz kell hozzá

Egy teljesen új, még alig ismert hajgyógyászati kezelés a Hydropeel, melyhez semmi más nem szükséges csak víz. Olyan fejbőrbetegségek gyógyítására alkalmas, mint a gombás és bakteriális fertőzések, megvastagodott fejbőr, pikkelysömör, fejbőrhámlás, zsíros fejbőrgyulladás. Előzetesen mikrokamerás felvétellel mérik fel a fejbőr állapotát.

Díjmentes konzultációért, kérjük itt adja meg elérhetőségeit, s mi visszahívjuk Önt!

Rövid kezelési idő

A vizet és a speciális folyadékkeveréket egy erre külön kifejlesztett gép 5 bar nyomással ereszti a fejbőrre, melyre elég 20-30 percet rászánnunk. A négy részből álló kezelés részei: 1. a már említett mikrokamerás előkezelés, 2. hydropeel kezelés (20-30 perc), 3. zárókezelés, 4. samponos hajmosás, szárítás. Nemcsak tisztító hatása miatt érdemes kipróbálni, hanem mert értékes tápanyagokat juttat a szervezetbe.

Garantált eredmény néhány hét után

A felszívódott tápanyagok természetesen a hajhagymáknak és a hajszálaknak is jó tesznek. Mivel mélyebb rétegekbe is eljutnak, meggyorsítják a haj növekedését. Vannak, akik évekig kezeltetik magukat egy-egy pikkelysömörrel, és alig látható az eredménye. A Hydropeel viszont már egy-két hét elteltével látványos javulás eredményez.

Más módszerekről itt, gyógynövényes kezelésről pedig itt olvashat bővebben!