A Mezoterápia során egy vitamin-, és tápanyagkoktélt fecskendezünk közvetlenül a fejbőrbe. Életet adó táplálékhoz juttatjuk a hajhagymákat, amik gyorsan meg is hálálják a törődést fokozott hajnövekedéssel, dúsulással.

A mezoterápia jelenleg a legkorszerűbb és leg-hatékonyabb módszer a hatóanyagok bejut-tatására. Több területen is sikerrel alkalmazzák ezt az eljárást.

A mezoterápiás hajkezelés során a páciens diagnózisának megfelelően egyénileg elkészített hatóanyagkészítményt juttatnak a hajgyö-kerekhez. A hatóanyagkészítményben ásványi anyagok, nyomelemek, vitaminok, valamint hajképződést segítő anyagok találhatóak. 

A megfelelően összeállított mixet az orvos egyenletesen, körülbelül egy centiméteres távolságonként juttatja a fejbőr alá egy vékony tűvel. Egy speciális mezoterápiás mikrotűvel lehet célzottan a hajhagymákhoz juttatni az anyagot, mivel ez 2-3 mm mélyen található. Az alapos kezeléshez 1-1,5 cm-es távolságonként kerül bejuttatásra a szer.  A beszámolók alapján a kezelés nem jár fájdalommal, inkább csak egy kissé kellemetlen érzéssel.

KEZELÉS ELŐTT, KEZELÉS UTÁN

Kinek ajánljuk?

Nőknek szinte minden esetben!

Férfiaknak is hatásos, de a genetikai eredetű, hormonális alapú kopaszodást sajnos nem állítja meg, bár lassíthatja. Kopaszodás ellen az egyetlen életreszóló megoldás a hajbeültetés.

Mezoterápia során egy vitamin-, és tápanyagkoktélt fecskendezünk közvetlenül a fejbőrbe. Életet adó táplálékhoz juttattjuk a hajhagymákat, amik gyorsan meg is hálálják a törődést fokozott növekedéssel, dúsulással.

Kinek ajánljuk?

Nőknek, férfiaknak,minden korosztálynak!
Kezd a tavaszt az önbizalmad növelésével!

Hajbeültetés elő-, vagy utókezeléseként viszont kifejezetten ajánljuk a mezoterápiát!

Ha fontolgatod a hajbeültetést, előtte erősítheted a donorterületedet mezoterápiával. Így az átültetésre kerülő hajhagymák erősebbek, tápanyagdúsabbak, a hajbeültetés kimenetele pedig még látványosabb lesz.

Sokan a hajbeültetés utánra tartogatják a mezoterápiát. Van olyan hajbeültetés csomagunk, amihez jár ez a fajta utókezelés. A hajbeültetés után pár hónappal beadott mezoterápiás injekciók igencsak megerősítik a beültetett hajszálakat. Úgy képzeld el, mint amikor Substral táprudakat dugdosol a virágföldbe, és szobanövényed egészségebb, teltebb és virágzóbb lesz, mint valaha! Plusz előnye, hogy a genetikailag hullásra ítélt hajszálakat is táplálja, így ha a kopaszodásod a beültetett részen túl folytatódna, azt valamelyest lassítja.

6-8 mezós alkalommal már látványos eredményt érhetünk el!

Egy alkalom ára 30.900 Ft,
10 alkalmas bérletet pedig kedvezményes áron, 247.000Ft-ért tudsz nálunk vásárolni.

Igen, nem olcsó szolgáltatás. Ez azért van, mert orvosok adják be, klinikai körülmények között, a hatóanyag koktél pedig elég drága. Viszont garantáltan működik.

Gondolj bele...mennyit költöttél eddig hajvitamikora, samponokra, cseppekre, szérumokra?

AKÁR 2 INGYENES MEZOTERÁPIÁS KEZELÉST IS KAPHATSZ, HA ELJÖSSZ AZ INGYENES HAJÁLLAPOT FELMÉRÉSRE!

Részletek az "INGYENES HAJÁLLAPOT FELMÉRÉS" menüben!

A tűs mezoterápia előnye

Sajnos a bőr meglehetősen ellenálló, és külső ecseteléssel, kenegetéssel nem mindig lehet bejuttatni elég mélyre a hatóanyagot ahhoz, hogy a kezelés valóban eredményes legyen. Vannak olyan hatóanyagok, amik nem is szívódnak fel a bőr felszínén át, ráadásul a samponok csak pár percig maradnak a fejbőrön, hiszen lemossuk.

A hajas fejbőrben a szőrtüszők 2-3 mm mélységben vannak, ezen a részen a legintenzívebb az anyagcsere. Így hát nem meglepő, hogy a kezelés is akkor a legeredményesebb, ha ilyen mélységbe juttatjuk be a hatóanyagokat.

Azonban a létező legerősebb hatást lehet így elérni, lényegesen hatékonyabb ez a módszer, mintha szájon át keresztül szedhető hatóanyagokal. Sajnos mire az emésztőcsatornán, majd a kapillárisokból passzív diffúzióval eljutnak az anyagok a hajtüszőhöz, az elért plazmakoncentráció mintegy 10 százaléka jelenik meg a bőrben.

Ezzel szemben ha kívülről, apró mikro injekciók sorozatával visszük be a hatóanyagokat, akkor a bőrben maximális a koncentráció, és a vérben szinte nem is lesz kimutatható az anyag.

Eredménye a vitális, megvastagodott és megerősödött hajszálak. Így a beültetett haj gyorsabban kinő, felgyorsítható az ún.”újrahajasodás” folyamata és jobban fog takarni a haj, hiszen vastagabbak, vitálisabbak a hajszálak.

Milyen eszközzel történik a kezelés?

A kezelést egy speciális, mezoterápiás pisztollyal végezzük.

A pisztolyba az orvos által egyénileg meghatározott, a Te állapotodra legjobb megoldást kínáló mezoterápiás koktél kerül betöltésre.

A kezelendő területen a tű 2-3 mm mélyre behatol a bőrbe és egymástól 1 – 1,5 cm-es távolságban, diffúzan injekciózva bejuttatja a hatóanyagokat.

A kezelés kellemetlen, de nem jár fájdalommal.

Ampullák

Ampulláink természetes hatóanyagokkal érnek el maximális hatást mezoterápiás bevitellel:

Amit a kezelésekről tudni kell:

MAGYARSZÁGON ELŐSZÖR, A NEEDLE CONCEPT U225 MEZO INJEKTOR KÉSZÜLÉKÜNKKEL VÉGEZZÜK A KEZELÉSEKET.

Larion Zoé szaktanácsadó bemutatja: Mezoterápiás hajkezelés