A Mezoterápia során egy vitamin-, és tápanyagkoktélt fecs-kendezünk közvetlenül a fejbőrbe. Életet adó táplálékhoz juttattjuk a hajhagymákat, amik gyorsan meg is hálálják a törődést fokozott növekedéssel, dúsulással.

A mezoterápia jelenleg a legkorszerűbb és leghatékonyabb módszer a hatóanyagok bejuttatására. Több területen is sikerrel alkalmazzák ezt az eljárást.

A mezoterápiás hajkezelés során a páciens diagnózisának megfelelően egyénileg elkészített hatóanyagkészítményt juttatnak a hajgyö-kerekhez. A hatóanyagkészítményben ásványi anyagok, nyomelemek, vitaminok, valamint hajképződést segítő anyagok találhatóak. 
A megfelelően összeállított mixet az orvos egyenletesen, körülbelül egy centiméteres távolságonként juttatja a fejbőr alá egy vékony tűvel. Egy speciális mezoterápiás mikrotűvel lehet célzottan a hajhagymákhoz juttatni az anyagot, mivel ez 2-3 mm mélyen található. Az alapos kezeléshez 1-1,5 cm-es távolságonként kerül bejuttatásra a szer. Fontos megjegyezni, hogy nem csak az érintett bőrfelületen végzik a kezelést, hanem a teljes hajas fejbőrön. A beszámolók alapján a kezelés nem jár fájdalommal, inkább csak egy kissé kellemetlen érzéssel.

KEZELÉS ELŐTT, KEZELÉS UTÁN

Kinek ajánljuk?

Nőknek szinte minden esetben!

Férfiaknak is hatásos, de a genetikai eredetű, hormonális alapú kopaszodást sajnos nem állítja meg, bár lassíthatja. Kopaszodás ellen az egyetlen életreszóló megoldás a hajbeültetés.

Mezoterápia során egy vitamin-, és tápanyagkoktélt fecskendezünk közvetlenül a fejbőrbe. Életet adó táplálékhoz juttattjuk a hajhagymákat, amik gyorsan meg is hálálják a törődést fokozott növekedéssel, dúsulással.

Kinek ajánljuk?

Nőknek, férfiaknak,minden korosztálynak!
Kezd a tavaszt az önbizalmad növelésével!

Hajbeültetés elő-, vagy utókezeléseként viszont kifejezetten ajánljuk a mezoterápiát!

Ha fontolgatod a hajbeültetést, előtte erősítheted a donorterületedet mezoterápiával. Így az átültetésre kerülő hajhagymák erősebbek, tápanyagdúsabbak, a hajbeültetés kimenetele pedig még látványosabb lesz.

Sokan a hajbeültetés utánra tartogatják a mezoterápiát. Van olyan hajbeültetés csomagunk, amihez jár ez a fajta utókezelés. A hajbeültetés után pár hónappal beadott mezoterápiás injekciók igencsak megerősítik a beültetett hajszálakat. Úgy képzeld el, mint amikor Substral táprudakat dugdosol a virágföldbe, és szobanövényed egészségebb, teltebb és virágzóbb lesz, mint valaha! Plusz előnye, hogy a genetikailag hullásra ítélt hajszálakat is táplálja, így ha a kopaszodásod a beültetett részen túl folytatódna, azt valamelyest lassítja.

6-8 mezós alkalommal már látványos eredményt érhetünk el!

Egy alkalom ára 25.000 Ft,
10 alkalmas bérletet pedig kedvezményes áron, 225.000Ft-ért tudsz nálunk vásárolni.

Igen, nem olcsó szolgáltatás. Ez azért van, mert orvosok adják be, klinikai körülmények között, a hatóanyag koktél pedig elég drága. Viszont garantáltan működik.

Gondolj bele...mennyit költöttél eddig hajvitamikora, samponokra, cseppekre, szérumokra?

AKÁR INGYENES MEZOTERÁPIÁS KEZELÉST IS KAPHATSZ, HA ELJÖSSZ AZ INGYENES HAJÁLLAPOT FELMÉRÉSRE!

Részletek az "INGYENES HAJÁLLAPOT FELMÉRÉS" menüben!

A tűs mezoterápia előnye

Sajnos a bőr meglehetősen ellenálló, és külső ecseteléssel, kenegetéssel nem mindig lehet bejuttatni elég mélyre a hatóanyagot ahhoz, hogy a kezelés valóban eredményes legyen. Vannak olyan hatóanyagok, amik nem is szívódnak fel a bőr felszínén át, ráadásul a samponok csak pár percig maradnak a fejbőrön, hiszen lemossuk.

A hajas fejbőrben a szőrtüszők 2-3 mm mélységben vannak, ezen a részen a legintenzívebb az anyagcsere. Így hát nem meglepő, hogy a kezelés is akkor a legeredményesebb, ha ilyen mélységbe juttatjuk be a hatóanyagokat.

Azonban a létező legerősebb hatást lehet így elérni, lényegesen hatékonyabb ez a módszer, mintha szájon át keresztül szedhető hatóanyagokal. Sajnos mire az emésztőcsatornán, majd a kapillárisokból passzív diffúzióval eljutnak az anyagok a hajtüszőhöz, az elért plazmakoncentráció mintegy 10 százaléka jelenik meg a bőrben.

Ezzel szemben ha kívülről, apró mikro injekciók sorozatával visszük be a hatóanyagokat, akkor a bőrben maximális a koncentráció, és a vérben szinte nem is lesz kimutatható az anyag.

Eredménye a vitális, megvastagodott és megerősödött hajszálak. Így a beültetett haj gyorsabban kinő, felgyorsítható az ún.”újrahajasodás” folyamata és jobban fog takarni a haj, hiszen vastagabbak, vitálisabbak a hajszálak.

Milyen eszközzel történik a kezelés?

A kezelést egy speciális, mezoterápiás pisztollyal végezzük.

A pisztolyba az orvos által egyénileg meghatározott, a Te állapotodra legjobb megoldást kínáló mezoterápiás koktél kerül betöltésre.

A kezelendő területen a tű 2-3 mm mélyre behatol a bőrbe és egymástól 1 – 1,5 cm-es távolságban, diffúzan injekciózva bejuttatja a hatóanyagokat.

A kezelés kellemetlen, de nem jár fájdalommal.

Ampullák

Ampulláink természetes hatóanyagokkal érnek el maximális hatást mezoterápiás bevitellel:

Amit a kezelésekről tudni kell:

MAGYARSZÁGON ELŐSZÖR, A NEEDLE CONCEPT U225 MEZO INJEKTOR KÉSZÜLÉKÜNKKEL VÉGEZZÜK A KEZELÉSEKET.

Larion Zoé szaktanácsadó bemutatja: Mezoterápiás hajkezelés