Méregtelenítéssel a hajhullás ellen

Számos pozitív hatása lesz szervezetünkre nézve, ha úgy döntünk, belevágunk. Amellett, hogy kiűzzük a méreganyagokat, nő a vitalitásunk és az életerőnk. Jobb lesz az emésztésünk és az anyagcserénk. Továbbá javul a memóriánk, ellenállóbbak leszünk a betegségekkel szemben, de alkalmas lehet testsúlyunk csökkentésére, hajunk, bőrünk, körmünk szépségének javítására is.

A méregtelenítés során 2 hétig kerülni kell a zsírokat, és az állati eredetű táplálékokat. Helyettük zöldséget és gyümölcsöt kell nagy mértékben bevinni. Mellettük a másik fontos elem a víz, a frissen facsart gyümölcslevek és a zöld tea. A kúra teljes ideje alatt kerülni kell a kávét, alkoholt, és egyéb italokat, csak e három féle folyadék fogyasztandó. A teába ne tegyünk cukrot, maximum citrommal ízesítsük.

A méregtelenítéssel egész szervezetünket megújíthatjuk, de hajunk is hálás lesz ezért a törődését, ugyanis a haj és a hajhagymák rendkívül érzékenyek a méreganyagokra. Ha elvégezzük a kúrát segítjük hajunk regenerálódását.

Ehhez mindössze el kell határozni, hogy ezt a 2 hetet tisztességesen végig csináljuk. Illetve, hogy rávegyük magunkat, hogy belevágjunk. De elkezdeni sosem késő! Csak rajtunk áll, hogy akarjuk-e a változást.