A fejbőr mikropigmentáció a hajhullás vagy a teljes kpoaszodás "elleni" speciális kezelés, mely minden korosztály számára elvégezhető. Ez az eljárás nem más, mint a hajtetoválás, mely imitálja a valődi hajat. A beavatkozás teljesen fájdalommentes. Klinikánkon telefonos vagy emailes bejeéentkezéssel kérhetsz időpontot, és szakaszisztensünk elvégzi ezt a mostmár egyre elterjettebb professzionális kezelést. A tetoválás befejzése után magad sem fogod elhinni, amit a tükörben látsz! Várjuk hívásod: 06 20 950 6400

KINEK AJÁNLJUK?

A hasi zsírszövetből! Még ha sportos is a testalkatod, hasi zsírszöveted akkor is van - ez pedig kiváló forrása a regeneráló típusú őssejteknek!

Hol hasznosulnak az őssejtek?

A lipogems technológiát elsősorban a hajbeültetés kiegészítő terápiájaként, elő-, vagy utókezeléseként szoktuk javasolni.

Ha gyenge a donorterület, lipogemssel nagyon szépen meg lehet erősíteni az átültetendő graftokat!

Hajbeültetés után pedig a fejtető egészét vitalizálja az eljárás, a frissen beültetett hajszálak még jobban megtapadnak.

A kezelés nem fájdalmas és kevesebb, mint 1 órát vesz igénybe.

A Lipogems Hajmegújító Kezelés ára 599.000 Ft.

Hozd ki a legtöbbet hajadból a legmodernebb orvostudományi eszközökkel, foglalj időpontot ingyenes, kötelezettségmentes konzultációra!