Hajhullásra fejmasszázst

A fejmasszírozás olyan folyamatot indít el, mely segíti a hajhagymák, hajszálak, és a fejbőr egészséges
működését. A masszázs hatására jobb lesz a vérkeringés a fejbőrben, „hajhagymáink talaja” felpezsdül, mely a hajszálak életére is pozitívan hat, több lesz az egészséges hajszál, kevesebb haj fog kihullani.

A masszázs végezhető száraz és vizes hajon egyaránt. Vizes haj esetében ráadásul lehetőségünk van különböző
pakolásokkal növelni a hatást. Sőt, különböző kis eszközökkel még élvezetesebbé tehetjük a folyamatot. Ha azonban nem szeretnénk magunk elvégezni, megtehetjük, hogy ellátogatunk egy masszázsszalonba, ahol különböző technikájú masszázsok közül válogathatunk.

A haj és a fejbőr mellett testünket és lelkünket is feltölthetjük, mivel stressz oldó, lazító, pihentető hatású. A masszírozás után érezhetően bizseregni fognak a masszírozott részek, a vérellátás serkenése miatt, fejünkön pedig érezhetjük a frissesség szétáradását. Hajunk pedig jól láthatóan szebb és fényesebb lesz.

Egyes esetekben azonban a masszázs nem segít, a hajhullás hátterében számos ok állhat. A túlzott hajhullás ráadásul kopaszodáshoz is vezethet. Ennek elkerülés érdekében keresse fel szakemberünket egy személyes konzultációra!