Hajhullás depresszió miatt

A jeleket sokszor észre sem vesszük, mert természetesnek hisszük. A depresszió jelei közé tartozik a gyakori fejfájás, félelemérzet, gyomorfájdalom. A depressziós ember hajlamos felvenni környezetéből mások negatív energiáját és sajátjaként megélni. Az állandó rossz kiül az arcra is: megjelennek a szem alatti karikák, a ráncok mélyebbek lesznek, pánikbetegség is kialakulhat, emellett gyakori még a haj hullása és az őszülés is. Fizikai jellemzői közé tartozik még a gyomorgörcs, ingadozó vérnyomás, végtagok remegése és a légzési zavarok is.

A depresszióból eredő hajhullás további negatívuma, hogy a látvány hatására még rosszabban érezhetjük magunkat,
a depresszió még mélyebbé válhat.

A leküzdéshez első körben a felismerésre van szükség, ami nem nehéz, hiszen mindannyian érezzük magunkon, ha valami negatív irányba változik meg. Segíthet, ha megpróbáljuk félelmeinket elengedni és pozitív energiákat engedünk a helyére. Sokszor azonban ez nem sikerül egyedül, csak terápiák, kezelések segítségével.

Ha a depresszió megszűnésével sem marad abba hajhullásunk, egyéb ok állhat a háttérben. A hajhullásnak számos oka van, ezeket csak alapos kivizsgálással lehet pontosan meghatározni.

Jelentkezzen be hozzánk ingyenes konzultációra az alábbi telefonszámon:        +20 950 1650