Szemöldökbeültetés

1 db 149.000 Ft
2 db 298.000 Ft .....................................

A szemöldök karaktert ad arcodnak, ragyogást
a tekintetednek

Mi az a szemöldökbeültetés?

Tarkótájról emelünk ki hajhagymákat és ezeket építjük be a szemöldök vonalába. Az eredmény egy teljesen természetes hatású, álomszép szemöldök. A beavatkozásnak nem marad nyoma.

Egy átlagos nőnek kb. 100.000 hajszála van. A haj a tarkón a legsűrűbb, így észrevehetetlen annak a 70-300 szálnak a hiánya, amit onnan kiemelünk. A szemöldöködet viszont már ilyen csekély mennyiséggel is csodálatosan lehet dúsítani!

Hogyan fog kinézni a szemöldököm?

Teljesen természetesen. Orvosaink precízen, száliránynak megfelelően ültetik be a szálakat, az előre gondosan megtervezett szemöldökvonalba.

pexels-evg-culture-4263690

Kinek ajánljuk a szemöldökbeültetést?​

Gyerekeknél gyakran előfordul, hogy játék-, vagy sportbaleset során felreped a szemöldökük, vagy megég és emiatt maradandó heg marad a szemöldök vonalában. Felnőtt korban beültetéssel ezeket a szépséghibákat is lehet korrigálni!

Külön trendé vált a szemöldöktetoválás, hogy minél szabályosabb, minél „rajzoltabb” hatást keltsen a szemöldök, míg a dús és össze-vissza álló szálakat durván eltávolítják. A tetoválást évente újra kell csináltatni, mert a festék kopik, a feketéből sötétkék, a barnából vörös lesz.

A szemöldökbeültetés ezt a problémát is megoldja.

Kinek nem ajánljuk a szemöldökbeültetést?

Hogyan zajlik a szemöldökbeültetés?

A kezelés során a tarkótájról emelünk ki hajhagymákat és ezeket építjük be a szemöldök vonalába.

Az eljárás lényege, hogy a szemöldöki területre beültetett hajszálakat elsőnek irányba állítjuk, hogy a hagymák a szemöldöknek megfelelő ívben nőjenek ki. Pár hónap múlva a szálak megerősödnek, jellegzetes szemöldök állagot vesznek fel és kevésbé hullanak.

Az eredmény egy teljesen természetes hatású, álomszép szemöldök.

Miért válaszd a FUE S.A.F.E. System szemöldökbeültetést?

A szemöldök, mint az arc egyik legmeghatározóbb eleme...

Ki végzi a beültetést?

A szemöldökbeültetést szakképzett orvos végzi. Amerikában már évek óta elérhető ez a szolgáltatás, de Magyarországon még újdonságnak számít. Hajklinikánkon már több, mint ezer hajbeültetést elvégeztünk, emellett a szakáll-, és szemöldökbeültetés is egyre nagyobb népszerűségnek örvend.

Fájdalmas a beavatkozás?

A beültetés helyi érzéstelenítéssel történik, így Te ebből semmit sem fogsz érezni. A műtét kb. 4 órát vesz igénybe. Ahogyan tetoválás után, itt is pár napig pirosság észlelhető. Az apró sebek pár nap után begyógyulnak és nem marad heg, ami beültetésről árulkodna.

Fog rendesen nőni?

Igen! Ugyanúgy fog nőni. A tarkódról származó szálak a sajátjaid, gondos előkészítés után ültetjük be és egy idő után “megszokják” az új helyüket. A beültetett területen látszanak majd apró, piros hegek, amelyek pár nap után eltűnnek. A beültetett szálak az első hetekben kihullanak, majd megerősödve újra kinőnek. 2-3 hónap múltán a szemöldök már kezdi elnyerni végleges formáját, a teljes dúsulási folyamat 8-9 hónapot igényel.

Mire figyeljek beültetés után?

A beültetés utáni első pár nap úgy zajlik, mintha tetoválásod lenne. A beavatkozást pirosság kíséri, majd az apró pörkök leszáradnak, és a hegek begyógyulnak. Ez maximum 1 hét alatt lezajlik.
Mikor a szálak már kinőttek, egyetlen teendőd van: a növekedés gyorsaságától függően hetente-kéthetente ollóval formázd a szemöldököt, mert  az átültetett szálak a haj növekedési ütemében nőnek.
Tipp: a szemöldököt fésüld fölfelé, és az ívből kilógó szálakat csippentsd le ollóval. Majd fésüld lefelé, és ív alsó mentén is tedd meg ugyanezt. Kb. 3 perc az egész 🙂
A szemöldök minden esetben igényel némi ápolást, törődést:
  • Akinek természetesen dús, annak 2-3 naponta csipesszel szednie kell a szemöldökvonal alatt, felett és között előbújó, hívatlan szálakat.
  • Aki a tetoválás mellett dönt, tudnia kell, hogy ezentúl 1-2 évente újra kell üttetni a szemöldökét, hiszen a festék kopik, a színek fakulnak, változnak.
  • A legnagyobb munkát az vállalja, aki pár hetente szemöldökfestésre jár a kozmetikusához vagy a napi rutin része a szemöldökvonal újrarajzolása.

Mennyibe kerül a szemöldökbeültetés?

A kezelés ára:
149.000 Ft / szemöldök

A beültetés előnye bármely másik módszerrel szemben, hogy általában csak egyszer kell megcsinálni! Ha különösen gyér a szemöldököd és igazán dúsat szeretnél, akkor max. kétszer, mivel kicsi a terület, és nem tudjuk egyetlen alkalommal teljesen sűrűvé varázsolni a bőr sérülése nélkül. Ilyenkor inkább két felvonást javasolunk.
De egyébként nem fakul, nem hullik, nem vékonyodik el, amit egyszer beültettünk, az marad.
Ha idővel változik a szemöldök divat, a trendeknek megfelelően bármikor változtathatsz rajta a szemöldökcsipeszed segítségével.

Érdekel a beültetés, mit kell tennem?​

Az első lépés egy személyes vagy telefonos orvosi konzultáció. Kérjük, add meg az adataidat az oldal alján lévő űrlapon és 24 órán belül felvesszük veled a kapcsolatot, hogy időpontot egyeztessünk konzultációra!

Tegyük fel, szeretnél egy tökéletes és természetes szemöldököt, olyat amilyennel igazán csinosnak érzed magad. Mit kell tenned?

1. LÉPÉS: – Gyere el a klinikánkra, ahol egy szemöldökbeültetés specialistával találkozhatsz.

2. LÉPÉS: – Az ingyenes konzultáción megvizsgáljuk az szemöldököd állapotát, személyre szabott kezelési tervet kapsz, és megnézzük, hogy mennyi szál beöltetésére lesz szükséged.

3. LÉPÉS: – Együtt megtervezzük a szemöldököd végleges formáját, megfelelő egészségügyi felmérést végzünk, mert pontosan tudnunk kell, mi okozza gyengébb arcszőrzetet nálad.

4. LÉPÉS: – Maga a műtét csupán 3-4 óra és ambulánsan végezhető. Rövidebb időt vesz igénybe, mint egy haj vagy szakállbeültetés és a gyógyulása is gyorsabb. Viszonylag új eljárásról van szó, de felkészült szemöldökbeültetés-specialista végzi, az eredmény pedig garantáltan pozitív!

Gyere el konzultálni egy szemöldökbeültetés specialistával, “rendeld” meg az új külsőd, hogy végre büszkén hordhasd a tökéletes szemöldököd!
A Professional Hair klinikán veled együtt alakítjuk ki a szemöldököd végleges formáját és a vastagságot, külön ügyelve a személyiségedre és arra, hogy megőrizzük a természetes hatást. Figyelembe vesszük az arcod szerkezetét, alakját és a szemeid elhelyezkedését. Fontos, hogy ez mindez összhangban legyen! Készen állsz?

Figyelem! A beültetés végeredménye egyénenként változhat a beültetett hajszálak minőségétől és mennyiségétől függően.