fbpx

Férfias arcszőrzetre vágysz?

Erre is kitalált már valamit az orvostudomány!

#SZAKÁLLBEÜLTETÉS

Úgy érzed, neked is jól állna a szakáll... de túl ritkás, hogy megnöveszd?

Szakáll - Bajusz - Pajesz építés, pótlás és sűrítés

Férfias átalakulás nyom nélkül, természetesen

szakall-ikon-piros-2

A férfiak csaknem 50%-ának gondja van azzal, hogy nem képes egyenletes, sűrű szakállat, bajuszt vagy pajeszt növeszteni, mely teljesen összefüggő és nem tarkítják foltok. Téged is érint?

szakall-ikon-piros-2

Annyi szőr volt és lesz az arcodon, amennyi természeténél fogva kinő, ezt nem lehet gyógyszeres, vagy bármilyen más külső kezeléssel dúsítani. Jelenleg egyedül a szakállbeültetés műtéttel pótolható, sűríthető az arcszőrzet.

szakall-ikon-piros-2

Egy ingyenes felmérő konzultáció során szakállbeültetés specialistánk segít neked abban, hogy felmérjük a lehetőségeidet a beavatkozásra, és kiválasszuk az a kezelést, amely a legjobb eredményt nyújtja számodra.

szakallas-ferfi

Olyan arcszőrzeted lehet, amilyet csak szeretnél

szakall-ikon-nyil

A férfiasabb, sármosabb külső számodra is elérhető... még akkor is, ha a genetika eredetileg kisfiús arcot szánt neked 🙂

Az egyetlen dolog amit be kell "áldoznod" az egy kevéske haj a tarkótájadról, ahonnan átültetésre kerül a szőrzet speciális FUE S.A.F.E. System technológiával.

Miért a tarkóról? 😨

A hagyományos hajbeültetéshez hasonlóan itt is a tarkótáji donorterületről vesszük a szálakat. Ezen a területen nőnek a legegészségesebb, legellenállóbb hajszálaid, ráadásul tarkótájon mindenkinek sűrűbb is a haja, mint máshol. Ne aggódj, a területen nem lesznek kopasz foltok, a hajszálakat elszórva vesszük ki, így nem tűnik fel, hogy ritkult volna a hajad. Ha csak kisebb területen kell pótolni, akkor egy hozzá közelálló arcszőrzeti területből vesszük ki a graftokat (pl. nyakról) és ültetjük be a hiányos területekre.

Készülj fel! A beültetett szakállad egész életedben tartós marad és nem hullik ki!

Miért válaszd a FUE S.A.F.E. System szakállbeültetést?

  • mert nem marad később semmi nyoma a beavatkozásnak
  • mert a beültetett szálak tartósak, nem hullanak ki
  • mert fájdalommentes, egy pár apró szúráson kívül semmit nem érzel majd
  • mert saját haj/szőr kerül beültetésre, így teljesen természetes hatás érhető el
  • mert ugyanúgy tudod majd borotválni, kezelni az arcodat a beültetés után
szakallas-ferfi

A szakáll egyben álarc is! Legyen bármilyen bőrhibád vagy előnytelen vonásod, a szakáll mögé ügyesen elrejtheted.

szakall-ikon

Páciensünk, János 42 éves. Nem volt megelégedve az álla formájával, szeretett volna egy olyan szakállat, ami teljesen elfedi. De ahogy látszik, nem volt összefüggő szőrzet az állán ehhez, nem azt látta a tükörben, amit szeretett volna. Felkereste klinikánk szakállbeültetés specialistáit. A szakáll vonalat megrajzolták és elvégezték a beültetést. 2000 tarkótáji hajszál beültetésére volt szükség.

beultetett-szalak-2000
szakall-ikon

A ritkás, vagy gyenge arcszőrzet oka a természetes hulláson vagy az örökletes jellegen kívül más is lehet, pl.:

  • korábbi műtét, beavatkozás az arcon (pl. balesett miatt)
  • sugárkezelés nyoma
  • egyes szervi betegségek
  • égés, hegesedés vagy bőrbetegség nyoma az arcon
  • trichotillománia (a szőrzet kényszeres tépkedése)

Rendesen fog nőni a beültetett szakáll?

Igen! Ugyanúgy fog nőni. A tarkódról (vagy közeli arcterületről) származó szálak a sajátjaid, gondos előkészítés után ültetjük be és egy idő után “megszokják” az új helyüket… Ugyanúgy kell majd gondoskodnod róla és borotválnod, mint korábban.

Hogy fog kinézni a műtét után?

A beültetett területen látszanak majd apró, piros hegek, amelyek pár nap után eltűnnek. A beültetett szálak egy bizonyos része ki fog hullani, az átültetés okozta “sokk” miatt. Ez egy természetes folyamat, de kis idő múlva atombiztosan kinőnek és nem hullanak ki életed végéig. **

Fájni fog a műtét?

Orvosaink helyi érzéstelenítést alkalmaznak a beavatkozás előtt, ezért egy enyhe szúrást követően nem fogsz a műtét közben semmit sem érezni.

Mennyi ideig tart a műtét?

Ez a beültetett területtől, sűrűségtől függ. Egy körülbelül félnapos elfoglaltságra mindenképpen számíts.

Milyen ütemben növekszik a beültetett szakáll?

Kézzelfogható eredmény két hónap után látszik majd, amikorra jelentős növekedés tapasztalható. Ha hosszú szakállat akarsz növeszteni, az kb. 4-6 hónapig tarthat a műtét után.

Tartós marad?

A beültetett hajszálak garantáltan tartósak. Életed végéig növekedni fognak, és egyenletesen, mivel felveszik a környezetükben található szálak jellegét. Nem fog ritkulni sem a szőrzet. **

Természetesen néz ki majd?

Igen. Mindent megteszünk ezért. A természetes hatás érdekében a beültetés előtt a donor területet megfelelő hosszúságúra nyírjuk, hogy a hossz illeszkedjen az arcra. A szőrzet természetes eloszlását is figyelembe vesszük, és a szálakat az arcszőrzet növekedésének irányába helyezzük. **

Szakállbeültetés árak

Szakállpótlás

(foltok a szakállas részen)
399.000 Ft 299.000 Ft / nap

Szakállsűrítés

(ritkás terület sűrítése)
499 000 Ft 299.000 Ft / nap

Szakállépítés

(összefüggő hiány esetén)
599000 Ft 399.000 Ft / nap

* csak a nyári akciónk keretében...

Tegyük fel, szeretnél egy formára vágott szakállat, olyat amilyennel igazán dögösnek érzed magad. Mit kell tenned?

1. LÉPÉS: – Gyere el a klinikánkra, ahol egy szakállbeültetés specialistával találkozhatsz.

2. LÉPÉS: – Az ingyenes konzultáción megvizsgáljuk az arcszőrzeted állapotát, személyre szabott kezelési tervet kapsz, és megnézzük, hogy részleges pótlásra (korrekció), vagy teljes szakállbeültetésre lesz szükséged.

3. LÉPÉS: – Együtt megrajzoljuk a szakáll-vonalad, megfelelő egészségügyi felmérést végzünk, mert pontosan tudnunk kell, mi okozza gyengébb arcszőrzetet nálad.

4. LÉPÉS: – Megépítjük a szakáll vonalad és kipótoljuk a ritkás területeket. Körülbelül egy év eltelte után már észre sem lehet venni a különbséget egy természetesen nőtt szakáll és egy beültetett között.

szakallas-ferfi-03

Tini korod óta várod, hogy mikor lesz már egységes, férfias szakállad? Ne várj tovább hiába, inkább gyere el konzultálni egy szakállbeültetés specialistával!
A Professional Hair segít neked a gyenge, ritkás, “kamaszfiús” arcszőrzetből egy karakteres férfi arcot varázsolni. Készen állsz?

** Figyelem! A beültetés végeredménye egyénenként változhat a beültetett hajszálak minőségétől és mennyiségétől függően.

Bezár

Várj! Van egy ajánlatunk!

Csatlakozz te is a már több mint 3000 elégedett páciensünkhöz.
Személyre szabott árajánlatunkhoz jelentkezz ingyenes konzultációnkra!