Hajhullás ellen rengeteg samponból, hajcseppből, vitaminból válogathatunk, de ezek sajnos a férfiak genetikai típusú hajhullására nem jelentenek tartós megoldást.

A tudomány jelenlegi állása szerint kopaszodás ellen az egyetlen életre szóló megoldás a hajbeültetés.

 

Miért hullik a hajam?

A férfi genetikai hajhullást a DHT hormon okozza, amitől a fejtetőn lévő hajszálak elgyengülnek és kihullanak.

Hogyan működik a hajbeültetés?

A tarkótáji hajszálak más típusúak, mint a fejtetőn lévők, nem reagálnak a hormonra, nem hullanak ki annak hatására. A tarkótáji (donor) területen általában sűrűn nő a haj. A hajbeültetés során erről a donorterületről emelünk át hajszálakat a hajhiányos területekre.

MŰTÉT ELŐTT - MŰTÉT - MŰTÉT UTÁN 9 HÓNAPPAL

Az eredmények magukért beszélnek

És mi van, ha a beültetett hajszálak újra kihullanak? Kidobtam egy csomó pénzt az ablakon?

A tarkótáji hajszálak nem reagálnak a DHT hormonra, így a saját tarkódból átültetett szálak a fejtetőn sem hullanak ki. Soha.  Ha a műtét után betartod az orvos utasításait, garantáljuk, hogy a beültetett hajszálak 98%-ka életed végéig a helyén marad. Ha mégis kihullana, vállaljuk, hogy ingyenesen újra ültetjük a hiányzó hajszálakat.

Hogy fogok kinézni, nem túl mű ez az egész?​

A hajat a saját tarkódról ültetjük át a fejtetőre. Mivel saját hajból építkezünk, az új hajszálak belesimulnak környezetükbe, még egy fodrász sem tudná megmondani, hogy hajbeültetésed volt. Soha nem dolgozunk idegen hajjal, mesterséges anyaggal.

Félek a fájdalomtól...

Ez nem egy wellness nyaralás. De van egy jó hírünk: pácienseink szerint az egész műtét legkellemetlenebb része az a pár apró szúrás, amíg az érzéstelenítőt beadjuk. A műtét alatt semmit sem érzel, tévézhetsz, zenét hallgathatsz, dolgozhatsz a laptopodon.

De mégis, mit fog szólni a környezetem?

A műtét után 6-8 hónapba telik, amíg a hajhagymák az új helyükön megerősödnek és a hajszálak kinőnek. Ez a fokozatosság időt ad Neked és a környezetednek hozzászokni a változáshoz.

Ez egy komoly beavatkozásnak tűnik! Szeretném tudni, kire bízom a fejemet...

A hajbeültetés plasztikai műtét. A beavatkozást diplomás, tapasztalt orvosok végzik. Több, mint 1000 elvégzett műtéttel és közel 4 millió beültetett hajszállal a hátunk mögött elmondhatjuk: nálunk biztos kezek közt leszel!

"40 évhez közeledvén már annyira erősen kopaszodtam, hogy szerintem egy 10 évvel idősebbnek néztem ki a koromnál. Hajbeültetéssel ezt a 10 évet visszanyertem és annyira természetes lett, hogy még a fodrászok sem tudják megállapítani, hogy ez beültetett haj lenne."

- László (41)

laszlo-hajbeultetes-elott-01
laszlo-hajbeultetes-elott-02
laszlo-hajbeultetes-elott-03

“A 2 napos beültetés nagyon gyorsan eltelt a jó társaságban, a műtét alatt beszélgettünk, TV-t néztem.”

- László (41)

A Professional Hair hajklinikán jó kezekben leszel...

Dr. Békési Dóra

hajbeültetés specialista

Dr. Bagosi Márta

hajbeültetés specialista

Mennyibe kerül a hajbeültetés?

A Te hajbeültetésed pontos költségét az ingyenes hajállapotfelmérésen tudjuk megmondani. A konzultáción megtervezzük az új hajvonalat és doktornőnk kiszámolja, hány hajszál átültetésére lesz szükség a kívánt állapot eléréséhez. Addig is nézd meg árlistánkat! Képekkel illusztráltuk, hogy hány hajszál mire elég, így Te is jobban be tudod lőni, hogy mire számíthasz.

Nem mi mondtuk... 🙂

ertekeles-1
ertekeles-2
ertekeles-4
ertekeles-3

Figyelem! A beültetés végeredménye egyénenként változhat a beültetett hajszálak minőségétől és mennyiségétől függően.

Ha úgy döntöttél, visszaszerzel 10 évet az életedből a hajbeültetés segítségével, akkor várunk Téged egy ingyenes és kötelezettségmentes orvosi konzultációra.

piros-nyil

A konzultáción felmérjük a hajad és fejbőröd állapotát. Együtt megtervezzük az új hajvonalat, doktornőnk kiszámolja, hány hajszál átültetésére lesz szükség a kívánt állapot eléréséhez. Átbeszéljük az anyagiakat is.

A konzultáción felteheted az összes kérdésedet, sőt megoszthatod a kételyeidet is, doktornőink készségesen válaszolnak mindenre, ami Téged a hajbeültetés témakörében foglalkoztat.