A beavatkozás után már másnap munkába állhatsz, de az aktív sportot még 2-3 hétig kerülni kell.

Az első hónapban a frissen beültetett graftokban lévő hajszálak kihullanak és a fejbőr teljesen regenerálódik. Az igazi eredmény kb. 3 hónap után kezd el igazán látszani, akkor kezdődik el az igazi hajnövekedés, sűrűsödés, egyre több hajszál bújik elő, ilyenkor már vágathatsz is a hajadból.

Fél évvel a beavatkozás után már igazán látványos a változás! A korábban kopasz területeken folyamatos a sűrűsödés, már lassan el is felejted a műtétet, de azért a féléves kontrollon még megnézzük, hogy hogy alakul a növekedés!

Ugye, hogy nem is hangzik olyan félelmetesen?

Sokan félnek a hajbeültetéstől, mert a műtét elnevezéstől egy komoly beavatkozásra asszociálnak, több hetes lábadozási idővel. Hajbeültetés után nem esel ki a munkádból, és a napi rutinodon is csak rövid ideig, kis mértékben szükséges változtatnod.

Nézd meg, mi történik a hajaddal 12 hónap alatt

A kezelés utáni első hét

Az apró hegek gyógyulásnak indulnak, pár napig nyugalom, stresszmentesen, sapka, hajmosás nélkül, alvás nyakpárnával.

Hajbeültetés után 1 hónappal

A fejbőr teljesen regenerálódik, minden pici seb begyógyul, a haj elkezd nőni, ezzel egyidőben a beültetett hajszálak elkezdenek kihullani (természetes folyamat!)

Hajbeültetés után 3 hónappal

Ekkor van egy fordulópont, amikor elkezdődik az igazi hajnövekedés, sűrűsödés, egyre több hajszál bújik elő. Ilyenkor már vágathatsz a régi hajadból, a donor terület is tökéletesen regenerálódik.

Hajbeültetés után 6 hónappal

Fél évvel vagyunk a hajbeültetés után és már abszolút látványos a változás! A kopasz területeken folyamatos a sűrűsödés, már lassan el is felejted a beavatkozást, még a féléves kontrollon azért megnézzük, hogy alakul a növekedés! ?

Hajbeültetés után 8 hónappal

Az igazi áttörés… Ekkora áll már be szépen a növekedés, a beültetett hajszálak már úgy viselkednek, mint az összes többi. Megerősednek, egészségesek. Innen már visszafordíthatatlan, hogy megszépülsz.

Egyedi, személyre szabott utókezelés

A Professional Hair nem csak abban egyedülálló a piacon, hogy 100% garanciát vállal a hajbeültetésre, hanem abban is, hogy a hajbeültetés után lehetőséget kínálunk az új hajszálak táplálására a lehető legdúsabb hatás érdekében.

A mezoterápiás kezelés során egy vitamin-, és aminosav koktélt injekciózunk a fejbőrbe, hogy a lehető legnagyobb hatékonysággal tápláljuk a hajhagymákat.