ARC MEZOTERÁPIA

A professzionális arckezelés

Hogyan zajlik a Professional Face szépség konzultációja?

Szeretnénk többet megtudni rólad, így a díjmentes konzultációnk gyors egészségügyi állapot felméréssel kezdődik. Átbeszéljük, volt-e már korábban szépészeti beavatkozásod vagy arcbőröddel kapcsolatos egészségügyi problémád. Doktornő felméri az igényeid, válaszol a felmerülő kérdéseidre. Fontos, hogy megértse a lelki indíttatásod, és ahhoz mérten megtalálja a számodra legideálisabb megoldást.

Ezután doktornő megvizsgálja arcbőröd állapotát is egy speciális diagnosztikai géppel. Ennek segítségével pontosan láthatjuk a kor előrehaladtával járó változásokat, a zsíros-száraz-normál területek arányát, a pigmentációt, a napkárosodás mértékét és az erek működését.

Amikor teljes képet kaptunk a vágyaidról és a arcbőrödben rejlő lehetőségekről, doktornő felvázolja a személyre szabott kezelési tervet, valamint átbeszéljük az anyagiakat is.

négyzet_4

Kinek ajánljuk az arc mezoterápiát?

A ragyogó, feszes arcbőr ma már nem csak a fiatalok számára elérhető.

A kezeléskor a mikrotű végéről a bőrbe jutó hő, a tűszúrás és a piros LED fény kollagénstimuláló hatása együttesen okozza a bőr megújulását, a kollagéntermelés serkentését. A mikrosebek miatt az arcbőr feszessé válik, a hő miatt a kollagénrostok tömöttebbé válnak, a belső megújuló folyamatok miatt pedig a hatást hosszú hónapokig élvezheted.

Arcbőr fiatalító kezeléseinkkel fájdalom és sebészeti beavatkozások nélkül kapod vissza a ragyogó, feszes, fiatalos és kipihent arcod.

Még idén szerezd vissza arcbőröd ragyogását! Hogyan érheted el?

1. LÉPÉS: Jelentkezz az űrlap kitöltésével és gyere el a klinikánkra, ahol egy arcbőr szakspecialista orvossal találkozhatsz.

2. LÉPÉS: Az ingyenes konzultáción megvizsgáljuk az arcbőröd állapotát, személyre szabott kezelési tervet kapsz, és megválaszoljuk az összes felmerülő kérdésedet.

3. LÉPÉS: Együtt megtervezzük a vágyott állapot eléréséhez vezető kezelés folyamatát, valamint megfelelő egészségügyi felmérést is végzünk, mert pontosan tudnunk kell, mi okozhatja az esteleges bőrhibákat vagy bőrproblémákat.

4. LÉPÉS:- Maga a mezoterápiás arckezelés 30 perces és általában 3 hetente javasoljuk megismételni. A legtökéletesebb végeredmény érdekében érdemes az 5+1 alkalmas bérletünket választani.

Jelentkezésed után kolléganőink felveszik veled a kapcsolatot időpontegyeztetés céljából!

Bővebb tájékoztatás: +36 20 950 6400

Ki végzi a szépség konzultációt?

Az állapotfelmérést szakképzett orvos végzi. Amerikában már évek óta elérhető ez a szolgáltatás, de Magyarországon még újdonságnak számít. Klinikánk orvosai folyamatos szakmai továbbképzéseken vesznek részt, hogy a legnagyobb szakmai tudással tudjuk kiszolgálni pácienseinket.

Ki végzi a mezoterápiás arckezelést?

A kezelést is szakképzett orvos végzi. Egy mezoterápiás arckezelés 30 perces és általában 3 hetente javasoljuk megismételni. A legtökéletesebb végeredmény érdekében érdemes az 5+1 alkalmas bérletünket választani.

Milyen eredmény érhető el a kezeléssel?

Bőrfiatalítás: bőr öregedési folyamatainak lassítása, bőrfeszesítés, ráncok csökkentése, pigment folt halványítás, hegek, kitágult pórusok.

A mezoterápia továbbá kiválóan alkalmazható hajkezelésre a hiánybetegségek következtében kialakuló hajhullás vagy hormonális problémák miatti hajvesztés ellen. Klinikánkon ez a szolgáltatás is elérhető. További információért kattintson ide! 

Az arc mezoterápiás kezelés kiegészíthető a nyak és dekoltázs területeivel is! Ennek áráról a konzultáción érdeklődhet.

Mennyibe kerül a szépség konzultáció?

2021. november 30-ig díjmentes klinikánkon a 30-60 perces szépség konzultáció, mely tartalmazza a vizsgálatot és a kezelési tervet. 2021. december 1-től 5000 Forint lesz a konzultáció díja, mely előre utalandó.

Mennyibe kerül az arc mezoterápia?

A kezelés ára december 30-ig:
30. 900 Ft
/ alkalom
154.500 Ft / 5+1 alkalmas bérlet