A tökéletes szemöldök titka

A szemöldök kérdése egyike azon területnek, melyek több szempontból is megosztják a társadalmat. Vannak, akik ápolják és formázzák, de akadnak olyanok is, akik elhanyagolják. Vannak, akik tudják mi áll jól arcformájukhoz és olyanok is, akiknek halvány fogalmuk sincs. Vannak olyanok is, akik otthon formázzák, de vannak, akik profikra bízzák. Bármely kategóriába tartozik is az alábbi tippek és trükkök segítenek majd kialakítani az Ön számára legmegfelelőbb szemöldök formát, és lehetőség szerint elkerüli majd, hogy Ön is felkerüljön a legnagyobb szemöldök failek listájára.

Otthoni gyorstalpaló

A művelet egyszerű és gyors. Mindössze 2 hurkapálcikára lesz szüksége, vagy akár egy ecsetre, ahhoz, hogy
meghatározza az arcához illeszkedő legtökéletesebb szemöldök hosszt és ívet. Az elsőt illessze az orrcimpája külső ívéhez és kösse vele össze a belső szemzugod, a másikat pedig illessze a külső szemzug sarkához. Ami ezen a határon kívül esik, azoktól szemöldök csipesszel szabaduljon meg. Következő lépésként alul illetve felül is szabaduljon meg a magányos szőrszálaktól. Most pedig, alakítsa ki a szeme vonalát követő szolíd ívet.

Amit mindig kerüljön el!

  • Ne álljon neki a szemöldökszedésnek indulás elött 5 perccel!
  • Ne szedje túl a szemöldökét, viszont az orrnyereg felett elhelyezkedő részt szőrmentesítse!
  • Ne szedje felemásra a szemöldökét, ne legyen túlívelt, csodálkozó!
  • Ha festi a haját, igazítsa hozzá a szemöldök színét is!
  • Ne tetoválja a szemöldökét úgy, hogy nem hagy alatta szőrszálakat!
  • A hosszabbra nőtt szálakat ne szedje ki, kisollóval igazítson rajta!

Hiányos szemöldök

A ritka, hiányos szemöldök oka lehet betegség, égési sérülés, a pajzsmirigy alulműködése, vagy kozmetikus által végzett teljes szemöldökirtás. Ha Ön sincs megelégedve szemöldökével, még mindig van kiút, és bátran válassza a szemöldök beültetést. Az implantáció során a páciensek tarkójáról nyernek szőrtüszőket, amit a kívánt felületre ültetnek be. Egyetlen hátránya, hogy a hajhagymák megőrzik növekedési tulajdonságukat, így szedésre nem alkalmasak, csak vágásra.

Bővebb információkért jöjjön el egy ingyenes konzultációra, ahol szakembertől kérdezhet!