Mi történik a műtét napján?

Tölts el velünk egy virtuális napot a Professional Hair klinikán! Hogyan zajlik a FUE2 technológiával végzett műtét napja? Nyugodt lehetsz, a műtéti nap foglalásakor minden információt megkapsz, hogy tökéletesen fel tudj készülni a beavatkozásra.

08:00

Mikor megérkezel, átbeszéled a konzultáción egyeztetett részleteket az orvosoddal még egyszer, hogy biztosan minden az elképzeléseid szerint történjen. Levágja a hajad, majd megrajzolja a hajvonalat számodra. Ez az a vonal, ahol a homlokodon elkezdődnek majd a hajszálak. Ennek formáját és elhelyezkedését természetesen igényeidhez igazítja a doktornő.

08:30

A délelőtti órákban egy kényelmes ágyon, hason fekve ábrándozhatsz leendő hajkoronádról. Az orvos ekkor kezdi meg a később beültetendő hajszálak kinyerését a donor területről. Egy speciális eszköz segítségével emeli ki egyenként a graftokat. A beavatkozás előtt mindig kapsz helyi érzéstelenítést, ez kicsit kellemetlen érzés lehet, de nem kell tartanod nagymértékű fájdalomtól. Amint kifejtette hatását az érzéstelenítő, orvosod garantáltan fájdalommentesen távolítja el a graftokat. A kiemelt graftok egy élettani oldatba kerülnek tisztításra és osztályozásra.

12:00

Miután a megfelelő számú hajszál eltávolításra került, mindenkinek jár az ebédszünet, Neked is van lehetőséged ebédelni, nyújtózkodni kicsit, valamint szemügyre veheted, hogyan is állnak a folyamatok. Felteheted esetleges kérdéseid is.

13:00

A szünet után már kényelmes relaxációs pózban fekszel majd a székben. Orvosod előkészíti fejbőröd a beültetésre. Újra kapsz érzéstelenítőt, hogy zavartalanul élvezhesd új hajkoronád születését. Helyükre kerülnek a délelőtt folyamán eltávolított hajhagymák. Közben akár filmet is nézhetsz vagy hallgathatod kedvenc zenéd. Ne úgy képzeld el, mint egy horror jelenetet mindenféle műszerekkel. Ez sokkal barátságosabb folyamat, a tű is úgy néz ki, mint egy enyhén puffadt Rotring ceruza.

18:00

Délután boldogan indulhatsz haza, azzal a tudattal, hogy egy életre leszámoltál a kopaszsággal. Már csak pár hónap türelem és örökre visszanyered régi, dús hajadat! A beavatkozást végző orvos ellát minden fontos információval és utasítással, amit az elkövetkezendő napokban és hetekben követned kell, hogy a legjobban megóvd a beültetett hajakat és maximálisan serkentsd a növekedésüket.

Amennyiben két napos műtéten veszel részt, ugyanúgy elengedünk az első nap végén is. Otthoni, kényelmes környezetben pihenhetsz a második nap előtt.