fbpx
Bezár

dr. Al-Aisa Abtessam Nariman

hajbeültetés specialista

röviden Tess doktornő mottója: Dolgozni csak pontosan, szépen, ahogy a csillag megy az égen, úgy érdemes. Pontosságával csak gyorsasága versenyezhet, a lehetetlen pedig nem ismeri.

dr. Bagosi Mária

hajbeültetés specialista

a kezdetektől klinikánkon dolgozik. Számára az a legfontosabb, hogy segíthessen az embereknek, imádja látni, hogy a páciensei elégedettek és jobban érzik magukat a bőrükben beavatkozás után.

dr. Frank Mónika

hajbeültetés specialista

úgy érzi, a munkájába fektetett precizitás a páciensek életét képes megváltoztatni. Mindig törekszik a maximumra! Diploma után traumatológián dolgozott, az itt szerzett mikrosebészeti tapasztalatait klinikánkon is tudja kamatoztatni.

dr. Szodorai Ildikó

hajbeültetés specialista

erőssége, hogy precizitása mellett az esztétikai érzéke is kivételes. Minden műtéthez úgy áll hozzá, hogy pácienseinek a lehető legjobb eredményt tudja nyújtani.

Tóth Rita

ügyfélkapcsolati menedzser

a klinika szíve-lelke. Több, mint tíz évet töltött légiutas kísérőként, mielőtt a klinikánk ügyfélkapcsolati menedzserévé vált. Vérében van a ügyfelek legmagasabb szintű szolgálata, talpraesett, vidám természete és sokéves tapasztalata a klinika alappillérévé tette. Először az ingyenes konzultáció után fogsz találkozni vele, mikor műtéti időpontot egyeztettek. Innentől bármilyen kérdésed merül fel a műtétig, vagy azután, hozzá mindig bizalommal fordulhatsz – nincs olyan kérdés/ kérés, amit ne tudna neked megválaszolni.