SZERETETTEL VÁRJUK ÜGYFELEINKET HAJKLINIKÁNK ÚJ RÉSZLEGÉBEN!

Ügyfélkapcsolati kollegánk üdvözli a konzultációra érkező vendégeket, majd megméri a lázukat, és elkíséri őket a váróba. Természetesen belépéskor, és a konzultáció teljes ideje alatt kötelező a maszk viselése! 

VÁRUNK A PROFI CSAPATUNKKAL!

A klinikáról

A Professional Hair Hajklinika a budai Vár aljában, a Lovas úton működik.
Az épület 2 szintjén összesen 2 műtő és 2 konzultációs helyiség biztosítja pácienseink zavartalan, folyamatos és diszkrét ellátását. Műtéteket hétköznapokon délelőtt és délután is tartunk, de hétvégén is van lehetőség a hajbeültetés elvégzésére.
Klinikánk felszereltsége a legmagasabb higiéniai előírásoknak és a legmodernebb technológiai standardoknak felel meg!

Rendelőnk megközelítése

SZÉLL KÁLMÁN TÉRRŐL: Várbusszal elmész a Szentháromság térig. A leszállás után jobbra megtalálod a Szentháromság utcát, melynek a végén lépcső vezet le a Lovas utcára. Leérkezéskor fordulj jobbra és hamarosan megtalálod a 10-es számot.

DÉLI PÁLYAUDVARRÓL: Átmenve a Vérmezőn az Attila útra jutsz. Szembe találod a Bugát lépcsőt, mely felvezet a Lovas utcába. Közvetlen a lépcső tetején balra vár Klinikánk.

AUTÓVAL: Átvezetsz az Erzsébet hídon és ráhajtasz az Attila útra. A Dózsa György térnél jobbra fordulsz a Palota útra. Ezen haladsz felfelé, majd közvetlenül a sorompó előtt balra.