fbpx
 

A hajbeültetés első lépése az, hogy eljössz a Professional Hair Hajklinikára egy ingyenes és kötelezettségmentes hajállapot felmérésre.

Vidéken / külföldön lakom...

Ha vidéken vagy külföldön élsz, fotókat is küldhetsz és telefonon tudunk konzultálni veled.

Mennyi időt vesz igénybe a konzultáció?

Kb. 20-25 perccel számolj, persze ez attól is függ, hogy mennyi kérdésed van.

Mi történik a konzultáción?

Konzulensünk megvizsgálja a hajad jelenlegi állapotát és átbeszélitek, hogy hány hajszálat lehet/érdemes beültetni, hogy visszanyerd régi fényedet.

Itt az is ki fog derülni, ha számodra valamiért nem lehetséges a hajbeültetés. Bár a kizáró okok nagyon ritkák, elképzelhető, hogy a donor területen lévő haj nem elegendő a beavatkozáshoz.

Amennyiben nincs kizáró tényező, megtervezhetitek az eredményt és megállapodhattok az átültetendő graftok számáról. Ez attól is függ, hogy Neked mik az elképzeléseid, hogy mit enged a donor a terület, illetve anyagilag mennyit szánsz a kezelésre.

A beültetendő graftok számának a megállapítása után jön az egyik legérdekesebb kérdés: az ár! A konzultáció alkalmával konkrét árajánlatot kapsz. Azt is megbeszélitek, hogy mennyi időt venne igénybe a műtét, ugyanis egy nap maximum 1500 graft kerülhet beültetésre. Egy graft egy olyan hajtüszőegység, amely 2 vagy 3, szerencsésebbeknél akár 4 hajszálat is tartalmazhat.

Ha itt már eldöntötted, hogy belevágsz, akkor műtéti időpontot is tudsz egyeztetni, illetve átbeszélhetitek a fizetési megoldásokat.

Ha még nem vagy biztos magadban, semmi gond, nem kell azonnal döntést hoznod – tudjuk, hogy ez egy komoly elhatározás.

Bizonyára összehasonlítod árainkat más klinikák ajánlataival, és mi nyugodt szívvel engedünk Téged erre az árfelfedező körútra, mert tudjuk, hogy úgyis visszatérsz hozzánk. Ha otthon, a konzultáció után további kérdéseid merülnének fel a műtéttel vagy az utógondozással kapcsolatban, keress minket bizalommal!

Mikorra kaphatok időpontot?

Általában pár napon belül tudunk konzultációs időpontot biztosítani. Nézd meg konzultációs naptárunkat, foglalj magadnak időpontot!
Bezár
error: Védett tartalom