Speciális hajmegőrző program

 

Laboratóriumi kutatások

Több éves kitartó kutatások eredményeképpen saját laborunkban sikerült kifejlesztünk egy speciális hajmegőrző programot. Tiszta, koncentrált, magas hatóanyagú készítményeink és a legmodernebb technológiákat ötvöző lézeres és ledes gépeink garantálják az elérhető legjobb eredményt. 

Speciális hajmegőrző programunkkal haja Önnek is dús, és egészséges lehet, és fejbőr problémáin is sokat segíthet.

Az alábbi problémák esetén nagyon hatékony:

  • Korpás, szeborreás fejbőr
  • Sérült, igénybevett haj (pl. festés, dauer által okozott károk)
  • Hajhullás, hajritkulás

A speciális hajmegőrző programunk menete

  • Diagnosztika: A hatékony és célzott kezelés a gyógyászat és egészségmegőrzés minden területén a feltáró diagnosztikával kezdődik. Speciális mikrokamerával vizsgáljuk meg a fejbőrt. A kamera lencséi 400-szoros nagyításig állíthatóak, és így egy képernyőre kivetítve pontos képet kaphatunk a felhám és a hajgyökér állapotáról, esetleges elváltozásairól. Ennek segítségével tudjuk a kezelést kidolgozni, amely minden esetben személyre szabott, egyéni összetételű hatóanyagokkal történik.
  • Skalptisztítás: A fejbőrünkön keletkező szeborreás lerakódás okai sokfélék lehetnek: genetikai adottságok, a férfi nemi hormonok (androgének), a méreganyagok felhalmozódása, kórokozók, stressz. A lerakódás eltávolításával a fejbőr és a hajhagymák lélegzethez jutnak, ezáltal fokozódik az új hajak növekedése is. A fejbőr illata is megváltozik, és a ha zsírosodása is csökken. A kezeléshez egy agyagalapú pakolást használunk, amely 44 féle ásványi anyagot, A és E vitamint, valamint antioxidánsokat tartalmaz. A fejbőrre fölkenve aktiváljuk, és így ioncserlésé során megszünteti a faggyúmirigy gyulladást, ezáltal megfékezi a hajhullást. Eltávolításakor leemeli a szeborreás lerakódásokat. A skalptisztítóhoz párosítunk olyan újrastrukturáló krémpakolást, mely a haj hosszán hat, és hatóideje megegyezik a skalptisztítóval, mely a fejbőrt kezeli.
  • Rádiófrekvenciás sejtstimuláló (tripoláris Rf): A tripoláris rádiófrekvencia kombinálja a monopoláris és bipoláris rádiófrekvencia hatásait, a lényege, hogy a rádiófrekvenciás áram 3 elektróda (pólus) között áramlik. A bőrbejutás mélysége változtatható, így egyidőben a mély és felszíni szövetrétegeket is eléri. Stimulálja a sejtregenerációt, sejtosztódást vált ki, ezáltal serkenti a hajhagymák működését, az új hajak elindulását. A kezelés ideje kb. 10 perc, és kontakt gél használatával történik.
  • Derma roller orvosi szérummal + LED fényterápia: A dermaroller segít ellátni a fejbőrt és a hajgyökereket tápanyagokkal. Ehhez kizárólag orvosi szérum-koktélt használunk, amely erősíti a hajat, csökkenti a gyulladást, elősegíti a hajnövekedést az egész fejen. Ezzel a kezelési módszerrel a növekedési faktorok, peptidek, őssejtek stimulálását érhetjük el. A kezelést LED terápiával egészítjük ki, amely felgyorsítja a sejtek javulási folyamatát, serkenti az anyagcserét, a nyirokfolyamatokat és a makrofág aktivitását, gyorsítja a gyógyulást. Kezelési idő kb. 20-30 perc.
  • Lágyított lézeres kezelés: A kezelés során alkalmazott gép mezoterápiás, akupresszúrás végeivel elsősorban a capiláris erek szintjén dolgozik. A hajszálerek stimulálásával ellátja a bőr sejtjeit oxigénnel és tápanyaggal, segíti a szérumok felszívódását, növeli a sejtaktivitást. A kezelés 15-20 percet vesz igénybe.
  • Elektroporáció: Elektromos impulzusok hatására drámai módon nő a sejtek biológiai anyag felvevő képessége. A géntechnológiában is használatos eljárás lényege, hogy az elektromos tér hatására megnyíló pórusokba direkt módon képes bejuttatni azokat a hidrofil molekulákat, amelyek egyébként nem jutnának át a sejtmembránon. Így a megfelelő összetételű szérum maximális hatást tud kifejteni.
  • Bónusz: Tisztító, méregtelenítő sampon: Kezelésünk során speciális összetételű sampont használunk. Ez a sampon papajából, grapefruitból és egyéb citrusfélékből származó AHA-gyümölcssavakat tartalmaz, ezek segítségével lebontja a zsírsavakat és tisztítja a fejbőrt. A kiegyenlítő hatású esszenciális olajok a fejbőr belsejébe hatolva tisztítják a szeborreás, hámló fejbőrt. Eltávolítja a kémiai anyag-maradványokat és természetes fertőtlenítő összetevőkkel méregtelenít. Szabályozza a faggyútermelést, felkészít a tápanyagok felszívódására, nyugtatja az irritált fejbőrt. Kizárólag környezet-barát összetevőkből áll. (PH Ebből a samponból 200 ml-t ajándékba adunk a kezeléshez.

A csomagok összeállítása a fenti eljárások kombinálásával történik, és mindig személyre szabott!
Teljes kezelés ára: 19 900 Ft

Akció! Most ingyenes diagnosztikával, és egy díjmentes próbakezeléssel!
Most 4 kezelés ára 6 kezelést ér, plusz az első díjmentes próbakezelés!
Vegyen egyszerre 4 kezelést, és további 3 kezelést ajándékba kap!

Min. 6 kezelés az ideális a hosszabb-távú ideális eredmény eléréséhez.

Maximális Hajgaranciával

Tudjuk, hogy milyen nehéz eldönteni, hogy melyik hajbeültető klinikához forduljon, ahol maradéktalanul elégedett lesz.
Mi maximális hajgaranciát kínálunk Önnek, hogy ne legyen mitől tartania.

Garantált, végleges eredmény

Az átültetett hajszálak garantáltan növekedni fognak és élete végéig megmaradnak. Az átültetett hajszál nem érzékeny a hormonra, nem hullik többé. Mivel saját hajszálat használunk a műtét során, olyan lesz, mintha ott nőtt volna.

TOVÁBB

Láthatatlan műtét garancia

Garantáljuk, hogy az általunk végzett hajbeültetésnek után nem keletkezik maradandó nyom. A keletkező apró sebek csupán átmenetileg, és 100%-ig begyógyulnak. Az eredmény így tökéletesen természetes.

TOVÁBB

Maximális hajgarancia

Biztosak vagyunk orvosaink profi felkészültségében, tapasztalában. Ha betartja a műtét követő 4 hétben a tanácsainkat, garantáljunk, hogy a beültetett hajszálak 98% véglegesen megmarad!

TOVÁBB

Foglalja le időpontját díjmentes konzultációra most!

Műtéti idopontjaink folyamatosan telnek be, ezért kérjen díjmentes konzultációt tapasztalt orvosainkkal még ma, hogy Önnek is mielőbb dús és gyönyörű haja legyen!

Alacsony ár

Mindenkor csak az átültetett hajszálakért fizet! Korrekt, hajszálalapú elszámolás.

Nagy tapasztalat

Profi és tapasztalt orvosaink több mint másfél millió hajszálat ültettek át modern klinikánkon.

Korszerű módszer

Tapasztalja meg hajbeültetés mai legkorszerűbb módszerét: FUE2 (Follicular Unit Extraction)

Utókezelések

Egyedülálló hajmegtartó és hajgyógyászati kezelések, melytől haja rendkívül dús lesz!

VIP ajándék!

icon-giftKétnapos VIP csomagunk mellé speciális sampont és nyakpárnát adunk ajándékba! VIP csomagjainkról érdeklődjön telefonon vagy jelentkezzen be ingyenes konzultációnkra: +36 20 950 1650