Mezoterápiás hajkezelés

Ha naponta 80-100 szálnál több hajszál hullik ki hajhullásról, idegen szóval alopeciáról beszélünk. A hajhullás lehet foltos és szétszórt, azaz diffúz. Sajnos ha a szőrtüszők és a bennük található hajszemölcs elpusztul, az maradandó kopaszsághoz vezet. Azonban ha a hajszemölcs megmarad, akkor átmeneti hajritkulás alakul ki, melyet mezoterápiával eredményesen lehet kezelni.
A mezoterápiás hajkezelés célja, hogy a hajszálakat létrehozó mátrixsejtek osztódását serkentsük, és fokozzuk a keratinképzést a hajas fejbőrön, valamint annak anyagcseréjét fokozzuk, hidratáljuk.
Fontos tudni, hogy a mezoterápia során bejutnak a hajgyökerekhez azok a növekedési faktorok, vitaminok, aminosavak, ásványi anyagok, minden ami a haj növekedéséhez, táplálásához, regenerálódásához szükséges.

Kérdése van a mezoterápiáról? Érdeklődjön telefonon vagy email-ben:

06 20 950 1650

hajpartner@professionalhair.hu

Mikor ajánlott a kezelés?

 • Hajhullás ellen
 • Hajritkulás elkezdődésekor
 • Hajnövekedés elősegítésére
 • Hajszál vastagodása érdekében
 • Haj dúsítására
 • Haj regenerálásra (pl. festett, igénybe vett haj esetén)
 • Haj erősítésére
 • Korpa és szeborrea megszüntetésére

Tűs mezoterápia előnye

Sajnos a bőr meglehetősen ellenálló, és külső ecseteléssel, kenegetéssel nem mindig lehet bejuttatni elég mélyre a hatóanyagot ahhoz, hogy a kezelés valóban eredményes legyen. Vannak olyan hatóanyagok, amik nem is szívódnak fel a bőr felszínén át, ráadásul a samponok csak pár percig maradnak a fejbőrön, hiszen lemossuk.
A hajas fejbőrben a szőrtüszők 2-3 mm mélységben vannak, ezen a részen a legintenzívebb az anyagcsere. Így hát nem meglepő, hogy a kezelés is akkor a legeredményesebb, ha ilyen mélységbe juttatjuk be a hatóanyagokat.
Azonban a létező legerősebb hatást lehet így elérni, lényegesen hatékonyabb ez a módszer, mintha szájon át keresztül szedhető hatóanyagokal. Sajnos mire az emésztőcsatornán, majd a kapillárisokból passzív diffúzióval eljutnak az anyagok a hajtüszőhöz, az elért plazmakoncentráció mintegy 10 százaléka jelenik meg a bőrben.
Ezzel szemben ha kívülről, apró mikro injekciók sorozatával visszük be a hatóanyagokat, akkor a bőrben maximális a koncentráció, és a vérben szinte nem is lesz kimutatható az anyag.
Eredménye a vitális, megvastagodott és megerősödött hajszálak. Így a beültetett haj gyorsabban kinő, felgyorsítható az ún.”újrahajasodás” folyamata és jobban fog takarni a haj, hiszen vastagabbak, vitálisabbak a hajszálak.
Milyen eszközzel történik a kezelés?
A kezelést egy speciális, mezoterápiás pisztollyal végezzük. A pisztolyba betöltésre kerül az orvos által egyénileg meghatározott, az Ön állapotára legjobb megoldást kínáló mezoterápiás koktélt. A kezelendő területen a tű 2-3 mm mélyre behatol a bőrbe és egymástól 1 – 1,5 cm-es távolságban, diffúzan injekciózva bejuttatja a hatóanyagokat.
A kezelés kellemetlen, de nem jár fájdalommal.

Ampullák

Ampulláink természetes hatóanyagokkal érnek el maximális hatást mezoterápiás bevitellel:

 • Arginin, glutamin, glicin és ornitin: a sejtek anyagcseréjében és osztódásában fontos szerepet játszanak. A hajgyökereket megerősíti, melynek köszönhetően a haj dús és erős lesz.
 • Cisztein, cink: A haj rostjait alkotó keratin két fő eleme. Nélkülözhetetlenek az egészséges, szép hajhoz.
 • B vitamin: A hajhagymák pórusainak megújulását segít.
 • Dexpanthenol (B5-vitamin)
 • A-vitamin
 • H-vitamin
 • Organikus szilícium
 • Booster (növekedési faktorok)
 • Minoxidil (lassítja a hajvesztés folyamatát)

Az orvos egyénileg, a diagnózisnak megfelelően állítja össze azt a mezoterápiás koktélt, mely az Ön problémájára a legjobb megoldás.

Amit a kezelésekről tudni kell:

 • A kezelések előtt reggel célszerű hajat mosni.
 • A mezoterápiás hajkezelést 1 vagy 2 hetente végezzük.
 • Általában 6-8 kezelés szükséges.
 • A kezelés minimális kellemetlenséggel jár.
 • Ellenjavallat: terhesség, szoptatás, vérzékenység, antikoaguláns szedése, hatóanyag allergia

Mezoterápia árak:

19.900 Ft/kezelés

149.000/8 kezelés

179.000/10 kezelés

Speciális, Dr. Cyj Hair Filler kúra: 

159.000 Ft/4 alkalom

Kérdése van? A mezoterápiás kezelésekről érdeklődjön telefonon vagy email-ben:

06 20 950 1650

hajpartner@professionalhair.hu

 

 

 

Maximális Hajgaranciával

Tudjuk, hogy milyen nehéz eldönteni, hogy melyik hajbeültető klinikához forduljon, ahol maradéktalanul elégedett lesz.
Mi Maximális hajgaranciát kínálunk Önnek, hogy ne legyen mitől tartania.

Garantált, végleges eredmény

Az átültetett hajszálak garantáltan növekedni fognak és élete végéig megmaradnak. Az átültetett hajszál nem érzékeny a hormonra, nem hullik többé. Mivel saját hajszálat használunk a műtét során, olyan lesz, mintha ott nőtt volna.

TOVÁBB

Láthatatlan műtét garancia

Garantáljuk, hogy az általunk végzett hajbeültetésnek után nem keletkezik maradandó nyom. A keletkező apró sebek csupán átmenetileg, és 100%-ig begyógyulnak. Az eredmény így tökéletesen természetes.

TOVÁBB

Maximális hajgarancia

Biztosak vagyunk orvosaink profi felkészültségében, tapasztalában. Ha betartja a műtét követő 4 hétben a tanácsainkat, garantáljunk, hogy a beültetett hajszálak 98% véglegesen megmarad!

TOVÁBB

Foglalja le időpontját díjmentes konzultációra most!

Műtéti idopontjaink folyamatosan telnek be, ezért kérjen díjmentes konzultációt tapasztalt orvosainkkal még ma, hogy Önnek is mielőbb dús és gyönyörű haja legyen!

Alacsony ár

Mindenkor csak az átültetett hajszálakért fizet! Korrekt, hajszálalapú elszámolás.

Nagy tapasztalat

Profi és tapasztalt orvosaink több mint másfél millió hajszálat ültettek át modern klinikánkon.

Korszerű módszer

Tapasztalja meg hajbeültetés mai legkorszerűbb módszerét: FUE2 (Follicular Unit Extraction)

Utókezelések

Egyedülálló hajmegtartó és hajgyógyászati kezelések, melytől haja rendkívül dús lesz!

VIP ajándék!

icon-gift

Kétnapos VIP csomagunk mellé speciális sampont és nyakpárnát adunk ajándékba! VIP csomagjainkról érdeklődjön telefonon vagy jelentkezzen be ingyenes konzultációnkra: +36 20 950 1650