Klinikáról

 

PROFESSIONAL HAIR hajspecialista klinika

A város egyik legfestőibb környezetében, a Budai Várnegyedben várjuk Önt.

Az elérhető legmodernebb módszer alapján vállalkozik ügyfelei számára a lehető legjobb megoldást kínálni a hajproblémáikra.
Az orvosi központban végleges módszert nyújt a hajpótlásra saját hajból. Az átültetett haj nem hullik ki, természetes módon nő és takar, nem különböztethető meg a többi hajtól. A beavatkozás fájdalommentes, nem marad heg utána, gyorsan gyógyul.

Orvosaink díjmentes konzultáción minden kérdésére válaszolva pontosan megtervezik, hogyan újulhat meg, hogyan boríthatja ismét saját haja a kiritkult, kopaszodott fejterületet.

Hazai szépség- és hajgyógyász és német kutatóintézet partnerünk segítségével egyedülállóan biztos módszerrel garantáljuk a sikeres hajbeültetést.

 

Képgalériánk

Maximális Hajgaranciával

Tudjuk, hogy milyen nehéz eldönteni, hogy melyik hajbeültető klinikához forduljon, ahol maradéktalanul elégedett lesz.
Mi maximális hajgaranciát kínálunk Önnek, hogy ne legyen mitől tartania.

Garantált, végleges eredmény

Az átültetett hajszálak garantáltan növekedni fognak és élete végéig megmaradnak. Az átültetett hajszál nem érzékeny a hormonra, nem hullik többé. Mivel saját hajszálat használunk a műtét során, olyan lesz, mintha ott nőtt volna.

TOVÁBB

Láthatatlan műtét garancia

Garantáljuk, hogy az általunk végzett hajbeültetésnek után nem keletkezik maradandó nyom. A keletkező apró sebek csupán átmenetileg, és 100%-ig begyógyulnak. Az eredmény így tökéletesen természetes.

TOVÁBB

Maximális hajgarancia

Biztosak vagyunk orvosaink profi felkészültségében, tapasztalában. Ha betartja a műtét követő 4 hétben a tanácsainkat, garantáljunk, hogy a beültetett hajszálak 98% véglegesen megmarad!

TOVÁBB

Foglalja le időpontját díjmentes konzultációját most!

Műtéti idopontjaink folyamatosan telnek be, ezért kérjen díjmentes konzultációt tapasztalt orvosainkkal még ma, hogy Önnek is mielőbb dús és gyönyörű haja legyen!

Alacsony ár

Mindenkor csak az átültetett hajszálakért fizet! Korrekt, hajszálalapú elszámolás.

Nagy tapasztalat

Profi és tapasztalt orvosaink több mint másfél millió hajszálat ültettek át modern klinikánkon.

Korszerű módszer

Tapasztalja meg hajbeültetés mai legkorszerűbb módszerét: FUE2 (Follicular Unit Extraction)

Utókezelések

Egyedülálló hajmegtartó és hajgyógyászati kezelések, melytől haja rendkívül dús lesz!

VIP ajándék!

icon-gift

Kétnapos VIP csomagunk mellé speciális sampont és nyakpárnát adunk ajándékba! VIP csomagjainkról érdeklődjön telefonon vagy jelentkezzen be ingyenes konzultációnkra: +36 20 950 1650