fbpx

Hajhullás ellen rengeteg samponból, hajcseppből, vitaminból válogathatunk, de ezek sajnos a férfiak genetikai típusú hajhullására nem jelentenek tartós megoldást.

A tudomány jelenlegi állása szerint kopaszodás ellen az egyetlen életre szóló megoldás a hajbeültetés.

 

Miért hullik a hajam?

A férfi genetikai hajhullást a DHT hormon okozza, amitől a fejtetőn lévő hajszálak elgyengülnek és kihullanak.

Hogyan működik a hajbeültetés?

A tarkótáji hajszálak más típusúak, mint a fejtetőn lévők, nem reagálnak a hormonra, nem hullanak ki annak hatására. A tarkótáji (donor) területen általában sűrűn nő a haj. A hajbeültetés során erről a donorterületről emelünk át hajszálakat a hajhiányos területekre.

Az eredmények magukért beszélnek

És mi van, ha a beültetett hajszálak újra kihullanak? Kidobtam egy csomó pénzt az ablakon?

A tarkótáji hajszálak nem reagálnak a DHT hormonra, így a saját tarkódból átültetett szálak a fejtetőn sem hullanak ki. Soha.  Ha a műtét után betartod az orvos utasításait, garantáljuk, hogy a beültetett hajszálak 98%-ka életed végéig a helyén marad. Ha mégis kihullana, vállaljuk, hogy ingyenesen újra ültetjük a hiányzó hajszálakat.

Hogy fogok kinézni, nem túl mű ez az egész?​

A hajat a saját tarkódról ültetjük át a fejtetőre. Mivel saját hajból építkezünk, az új hajszálak belesimulnak környezetükbe, még egy fodrász sem tudná megmondani, hogy hajbeültetésed volt. Soha nem dolgozunk idegen hajjal, mesterséges anyaggal.

Félek a fájdalomtól...

Ez nem egy wellness nyaralás. De van egy jó hírünk: pácienseink szerint az egész műtét legkellemetlenebb része az a pár apró szúrás, amíg az érzéstelenítőt beadjuk. A műtét alatt semmit sem érzel, tévézhetsz, zenét hallgathatsz, dolgozhatsz a laptopodon.

De mégis, mit fog szólni a környezetem?

A műtét után 6-8 hónapba telik, amíg a hajhagymák az új helyükön megerősödnek és a hajszálak kinőnek. Ez a fokozatosság időt ad Neked és a környezetednek hozzászokni a változáshoz.

Ez egy komoly beavatkozásnak tűnik! Szeretném tudni, kire bízom a fejemet...

A hajbeültetés plasztikai műtét. A beavatkozást diplomás, tapasztalt orvosok végzik. Több, mint 1000 elvégzett műtéttel és közel 4 millió beültetett hajszállal a hátunk mögött elmondhatjuk: nálunk biztos kezek közt leszel!

A Professional Hair hajklinikán jó kezekben leszel...

Dr. Bagosi Mária

hajbeültetés specialista

al-aisa-abtessam-nariman

Dr. Al-Aisa Abtessam

hajbeültetés specialista

Dr. Szodorai Ildikó

hajbeültetés specialista

Dr. Török Judit

hajbeültetés specialista

Dr. Frank Mónika

hajbeültetés specialista

Tóth Rita

ügyfélkapcsolati manager

"40 évhez közeledvén már annyira erősen kopaszodtam, hogy szerintem egy 10 évvel idősebbnek néztem ki a koromnál. Hajbeültetéssel ezt a 10 évet visszanyertem és annyira természetes lett, hogy még a fodrászok sem tudják megállapítani, hogy ez beültetett haj lenne."

- László (41)

laszlo-hajbeultetes-elott-01
laszlo-hajbeultetes-elott-02
laszlo-hajbeultetes-elott-03

“A 2 napos beültetés nagyon gyorsan eltelt a jó társaságban, a műtét alatt beszélgettünk, TV-t néztem.”

- László (41)

Mennyibe kerül a hajbeültetés?

A Te hajbeültetésed pontos költségét az ingyenes hajállapotfelmérésen tudjuk megmondani. A konzultáción megtervezzük az új hajvonalat és doktornőnk kiszámolja, hány hajszál átültetésére lesz szükség a kívánt állapot eléréséhez. Addig is nézd meg árlistánkat! Képekkel illusztráltuk, hogy hány hajszál mire elég, így Te is jobban be tudod lőni, hogy mire számíthasz.

Nem mi mondtuk... 🙂

ertekeles-1
ertekeles-2
ertekeles-4
ertekeles-3

Ha úgy döntöttél, visszaszerzel 10 évet az életedből a hajbeültetés segítségével, akkor várunk Téged egy ingyenes és kötelezettségmentes orvosi konzultációra.

piros-nyil

A konzultáción felmérjük a hajad és fejbőröd állapotát. Együtt megtervezzük az új hajvonalat, doktornőnk kiszámolja, hány hajszál átültetésére lesz szükség a kívánt állapot eléréséhez. Átbeszéljük az anyagiakat is.

A konzultáción felteheted az összes kérdésedet, sőt megoszthatod a kételyeidet is, doktornőink készségesen válaszolnak mindenre, ami Téged a hajbeültetés témakörében foglalkoztat.

 
Bezár