Utókezelések

 

Német precizitás az utókezelésben!

 

A Professional Hair budapesti orvosi központja a német partnere, a Veyergans segítségével egy egyedülállóan hatékony és biztonságos módszert dolgozott ki a hajátültetés eredményének megőrzésére. Saját hajgyógyászati kutatólaboratóriumunkban szépségklinika partnerünkkel kifejlesztettünk egy olyan skalptisztító módszert, amely megakadályozza a hajtövek elfaggyúsodását, és biztosítja számukra a 100%-os precizitást. További hajgyógyászati kezelésekkel kombinált módszereink a lehető leghatásosabb eredményt produkálják.

 Hajbeültetés egyedülálló utókezelésekkel és ajándékkal

Miben speciális ez a módszer?

  • Nem csupán hajbeültetést kap, hanem fejbőr és hajtípusának megfelelően komplex kezelést. Eredményeképpen haja minden eddiginél egészségesebb és dúsabb lesz!
  • A hajbeültetéssel foglalkozó klinikák jellemzően egyetlen konzultáció után már adják is a műtéti időpontot. Nem veszik figyelembe azt, hogy minden fejbőr és haj más és más. Ez pedig a sikeres beültetés szempontjából meghatározó lehet. Mi minden esetben odafigyelünk erre is, és egyéni szempontok szerint mérlegelünk. Amennyiben az orvos szükségesnek ítéli, előkezelést biztosítunk a maximális eredmény érdekében.
  • Az átültetés után érdemes segíteni a hajnak, hogy minél erősebb és vitálisabb lehessen. Ez utókezeléssel hatékonyabb. Ezért klinikánk egyedülálló haj- és fejbőrgyógyászati módszerekkel segíti a hajbeültetés sikerét, melyekről itt olvashat többet>>
  • Oxigénbúra: Az ionbúra az űrhajósok sisakjára emlékeztet. Működésének lényege, hogy tiszta ionizált oxigén, levegő áramlik benne. Hatására fokozódik a sejtosztódás, és a bőr visszanyeri tömörségét, rugalmasságát, feszességét, nedvességtartalmát. A kezelés olyan hatást gyakorol a bőr megfiatalítására, amelyre természetes úton eddig nem volt példa. Ez serkenti a fejbőr vérellátását, stimulálja a sejteket és erőteljesebbé teszi az újonnan kinövő hajszálakat. Az oxigénion belélegezve az egész szervezetre fejti ki sejtmegújító és savbázis normalizáló hatását. Az oxigénbúra teljes egészében német partnerünk, a Weyergans AG. fejlesztése.

Maximális Hajgaranciával

Tudjuk, hogy milyen nehéz eldönteni, hogy melyik hajbeültető klinikához forduljon, ahol maradéktalanul elégedett lesz.
Mi maximális hajgaranciát kínálunk Önnek, hogy ne legyen mitől tartania.

Garantált, végleges eredmény

Az átültetett hajszálak garantáltan növekedni fognak és élete végéig megmaradnak. Az átültetett hajszál nem érzékeny a hormonra, nem hullik többé. Mivel saját hajszálat használunk a műtét során, olyan lesz, mintha ott nőtt volna.

TOVÁBB

Láthatatlan műtét garancia

Garantáljuk, hogy az általunk végzett hajbeültetésnek után nem keletkezik maradandó nyom. A keletkező apró sebek csupán átmenetileg, és 100%-ig begyógyulnak. Az eredmény így tökéletesen természetes.

TOVÁBB

Maximális hajgarancia

Biztosak vagyunk orvosaink profi felkészültségében, tapasztalában. Ha betartja a műtét követő 4 hétben a tanácsainkat, garantáljunk, hogy a beültetett hajszálak 98% véglegesen megmarad!

TOVÁBB

Foglalja le időpontját díjmentes konzultációját most!

Műtéti idopontjaink folyamatosan telnek be, ezért kérjen díjmentes konzultációt tapasztalt orvosainkkal még ma, hogy Önnek is mielőbb dús és gyönyörű haja legyen!

Alacsony ár

Mindenkor csak az átültetett hajszálakért fizet! Korrekt, hajszálalapú elszámolás.

Nagy tapasztalat

Profi és tapasztalt orvosaink több mint másfél millió hajszálat ültettek át modern klinikánkon.

Korszerű módszer

Tapasztalja meg hajbeültetés mai legkorszerűbb módszerét: FUE2 (Follicular Unit Extraction)

Utókezelések

Egyedülálló hajmegtartó és hajgyógyászati kezelések, melytől haja rendkívül dús lesz!

VIP ajándék!

icon-giftKétnapos VIP csomagunk mellé speciális sampont és nyakpárnát adunk ajándékba! VIP csomagjainkról érdeklődjön telefonon vagy jelentkezzen be ingyenes konzultációnkra: +36 20 950 1650