GYIK

+
Mennyire fáj a hajbeültetés?
A hajbeültetés előtt helyi érzéstelenítést kap injekció formájában, mely kellemetlen, ám ezután nem érez fájdalmat. Persze az emberek fájdalomküszöbe más és más, de általánosságban elmondható, hogy az érzéstelenítésnek köszönhetően a műtét alatt nem érez fájdalmat, inkább csak egy kis nyomást.
 
+
Mikor lehet munkába állni a hajbeültetés után?
Modern eljárásunk lehetővé teszi, hogy akár már a műtét másnapján munkába álljon. Az intenzív fizikai aktivitást azonban 2-3 hétig kerülni kell. Bővebben információ itt>> (műtét menete)
 
+
Hogyan zajlik a műtét?
Ambuláns műtét, 1, 2 vagy 3 napos a beültetni kívánt hajszálak mennyiségétől függően. A műtét egy napját itt olvashatja>>
 
+
Milyen gyorsan van eredménye a hajbeültetésnek?
Kb. 3 nap alatt ágyazódik be a graft. Kávé, cigaretta ez idő alatt nem javasolt. A beültetést követően az áthelyezett hajszálak növekedésnek indulnak, de szükség van 3-4 hónapra a hajhagymák regenerálódásához, hogy már a végleges hajszál növekedésnek indulhasson.
 
+
Mikor lesz meg a végleges eredmény?
A beavatkozás eredménye fokozatosan látható, a végleges hajnövekedés a 10 – 12. hónapban éri el a kívánt eredményt. A beültetett haj teljes egészében természetes hatású, mivel a „forgó ”, hajszálak dőlésszöge alakítható. Kb. 100-120 hajszál / cm² sűrűség kivitelezhető beültetéssel. Továbbiakban az eredeti hajhoz hasonlóan lehet vágni, formázni, festeni, stb.
 
+
Megkaphatom más haját is?
Nem! Hajbeültetésre csak saját haj használható, melyet a fej hátsó-oldalsó részéről szoktunk átültetni.
 
+
Ki tud hullani a beültetett hajam?
Ilyen nem fordulhat elő. A tarkótájékról átültetett hajszálak érzéketlenek az androgén hormonra, így nem hullanak ki. Továbbá haj- és fejbőrgyógyászati kezeléseinkkel haja rendkívül dús és egészséges is lesz.
 
+
Fontos-e a hajgyógyászati utókezelés?
Fontos, meghatározza a végleges eredményt, ha már ennyi időt pénzt szán arra, hogy a haját helyrehozza akkor ez szükséges hozzá. A hajbeültetés végleges megoldást ad, de utókezeléssel az eredmény tovább javítható, és utókezeléssel a haj vastagabb szálúvá válik és dúsul, amely a fejbőr takarásában segít.
 
+
Tovább terjedhet-e a kopasz terület a későbbiekben?
A beültetett hajszálak véglegesen megmaradnak, de a többi terület természetes kopaszodási folyamatát sajnos ez nem befolyásolja. Jó hír viszont, hogy meg lehet ismételni a beavatkozást a később ritkulásnak induló részeknél is. Amennyiben úgy látja Önnél ilyen probléma fenáll javasoljuk a hajmegőrző programunkat a ritkuló területre. Hogy megelőzzük a bajt kezdje meg most. (Ide átlink.)
 

További kérdése van, amelyre itt nem kapott választ?

Hívjon minket a +36 20 950 1 650 számon vagy írjon nekünk az info@professionalhair.hu e-mail címre!