fbpx

Alapcsomag

Prémium
1 napos

VIP
2 napos

Orvosi konzultáció

Ingyenes

Ingyenes

Ingyenes

Hajdiagnosztika

Ingyenes

Ingyenes

Ingyenes

Beültetett hajszálszám

2500 hajszál

Amennyi 1 nap alatt belefér (kb. 4000 hajszál)

Amennyi 2 nap alatt belefér (kb. 7000 hajszál)​

További hajszálak ára

159 Ft/hajszál

Utókezelés - mezoterápiás tápanyag bomba az erősebb, egészségesebb hajért

6 alkalmas mezoterápiás utókezelés

10 alkalmas mezoterápiás utókezelés

Ajándék csomag

🎁

50.000 Ft értékű ajándékcsomag

Szállás

+ igény esetén €74-99 (szezontól függően) Hotel Castle Garden**** reggelivel, a Klinika utcájában

Ár

439.000 Ft

797.500 Ft

690.000 Ft

1.383.500 Ft

1.190.000 Ft

Szeretnénk, ha minél többen megtapasztalhatnák ezt az életreszóló élményt, ezért lehetővé tettünk RÉSZLETFIZETÉSES és EGÉSZSÉGPÉNZTÁRI fizetési lehetőséget is! Természetesen bankkártyás fizetésre is van mód rendelőnkben.

Bármelyik csomagunkat is választod, az első lépés, hogy eljössz hozzánk egy ingyenes és kötelezettségmentes hajállapot felmérésre. A konzultáción a doktornő megvizsgálja a hajad és fejbőröd állapotát, a hajszálaid minőségét és mennyiségét. Felméri a kopaszodás mértékét és a donorterület sűrűségét. Együtt megtervezzük az új hajvonalad, doktornőnk kiszámolja, hány hajszál átültetésére lesz szükség a kívánt állapot eléréséhez.

Mindezek ismeretében tudod eldönteni, melyik csomagunk éri meg neked legjobban!

Ha különösen sűrű tarkótáji donorral rendelkezel, még van egy VIP+ ajánlatunk is számodra! Két nap alatt 8000 szálat ültetünk át neked. Erre tényleg nem mindenki alkalmas, ha a hajállapot felmérésen a doktornő úgy látja, hogy nálad meg lehet csinálni, fel fogja ajánlani ezt a lehetőséget is! A hajbeültetésről további tudnivalókat itt olvashatsz.

Beszéljünk még az árról?

Természetes, hogy egy ekkora kiadást alaposan meg kell gondolni.

Bizonyára összehasonlítod árainkat más klinikák ajánlataival, és mi nyugodt szívvel engedünk Téged erre az árfelfedező körútra, mert tudjuk, hogy úgyis visszatérsz hozzánk.

Eláruljuk, hogyan tudjuk ezeket a korrekt árakat tartani!

A klinika családias és a mi tulajdonunk. Nem kell egy drága, csilli-villi irodaház teljes emeletének emelkedő bérleti díját a Te hajbeültetésed árába belekalkulálnunk, ahogyan egy dekoratív recepciós munkabérét sem.

Amiből nem engedünk, az a műtéti eszközök minősége - éppen ezért az eredeti, amerikai Harris tűket használjuk. Doktornőink két asszisztenssel dolgoznak a Te kényelmed és biztonságod érdekében.

Amit Te a hajbeültetésre kifizetsz, az valóban a hajbeültetésről szól - az eszközökről, amivel hozzád nyúlunk és a csapatról, aki közvetlenül rólad gondoskodik.

De mégis, mi kerül ezen ennyibe? - kérdezik sokan Facebook kommentekben.

Először is, a műtét klinikai körülmények közt történik, diplomás orvos és szakasszisztensek kezei között.

Vegyük példának a 2500 hajszálas alapcsomagot.

2500 hajszál, az kb. 1300 graft (hajtüszőegység). Ennyiszer, tehát 1300-szor kell a donorterületen kis bevágást végezni lézerpontossággal, majd a kiemelt graftot tápoldatban helyezni. Az asszisztens által leápolt graftokat ezután a doktornő egyenként a fejtetőre ülteti, biológiai és esztétikai követelményeket végig szem előtt tartva.

Te ebből nem sokat érzel, hiszen a műtét közben tévézhetsz, nyomkodhatod a telefonodat, zenét hallgathatsz. A doktornő munkája viszont pontosságot, kitartást, esztétikai érzéket és hihetetlen monotonitás-tűrést igényel. Kétszer 1300-szor ugyanaz a mozdulat. Gondolj bele.

Doktornőink mégis szeretik a munkájukat, mert tudják, hogy segítenek neked, hogy jobban érezd magad a bőrödben. Imádják azt a pillanatot, amikor bejössz az egy éves kontrollra, emlékeznek, milyen voltál, mikor először ráztatok kezet a konzultáción és látják, hogy most, egy évvel a hajbeültetés után sugárzol, fiatalabbnak tűnsz és tele vagy önbizalommal. Az a jó pasi, aki rájuk mosolyog, valahol az ő művük (is). Ezért nem sok az az összeg, amit a hajbeültetésért fizetsz. Nem párezer hajszálat veszel, hanem éveket, önbizalmat és nyugalmat.

Hm... túl drága nekem a hajbeültetés 🙁

Sokan úgy érzik, nem engedhetik meg maguknak a hajbeültetést. Biztos? Nézzük meg, mire költesz ennyit, kevesebb mint egy év alatt!

1 év, napi 1 doboz Marlboro = 439.000 Ft.

Itt nagyvonalúak voltunk, mert valójában 350 nap alatt már el is fogy a 439 ezres keretünk, ha cigarettára költjük.

A cigi megnyugtat és a munkahelyen is sűrűben kilóghatunk rá hivatkozva. A negatív hatásait nem kell magyarázni, a dohányosok is pontosan tisztában vannak vele. Mégis sokan a stresszt cigivel vezetik le. Akár a hajhullás okozta frusztrációt, stresszt is.

Tudtad, hogy a dohányzás tovább gyengíti a hajhagymákat?

Sokszorosan megéri letenni a cigarettát és a megspórolt pénzt hajbeültetésre fordítani. A hajbeültetés valódi és hosszantartó megnyugvást, jó érzést, önbizalmat biztosít.

Szakáll - Bajusz - Pajesz
építés, pótlás és sűrítés

Szakállpótlás

(foltok a szakállas részen)
399 000 Ft /nap
  •  

Szakállsűrítés

(ritkás terület sűrítése)
499 000 Ft /nap
  •  

Szakállépítés

(összefüggő hiány esetén)
599 000 Ft /nap
  •  

szemöldökbeültetés

A kezelés ára: 119.000 Ft / szemöldök

A beültetés előnye bármely másik módszerrel szemben, hogy általában csak egyszer kell megcsinálni! Ha különösen gyér a szemöldököd és igazán dúsat szeretnél, akkor max. kétszer, mivel kicsi a terület, és nem tudjuk egyetlen alkalommal teljesen sűrűvé varázsolni a bőr sérülése nélkül. Ilyenkor inkább két felvonást javasolunk.

De egyébként nem fakul, nem hullik, nem vékonyodik el, amit egyszer beültettünk, az marad.

Mezoterápia

Életet adó táplálék a hajhagymáknak, közvetlenül a fejbőrbe juttatva!

Az eredmény: dús, élettel teli haj a tövektől a hajvégekig!

1 alkalom

19.900 Ft

8 alkalom

149.000 Ft

10 alkalom

179.000 Ft

Lipogems őssejtes hajmegújító kezelés

Lipogems a még dúsabb, erősebb hajért! A kezelés során őssejtekkel, sejtszinten tápláljuk a hajgyökeret.

A kezelés ára: 599.000 Ft

A kezelést csak egyszer kell elvégezni.

Bezár