A módszer

 

A módszer

A hajbeültetés legkorszerűbb módszere ma az ún. FUE2 (Follicular Unit Extraction).
A hajbeültetés gyakorlatilag annyit jelent, hogy a saját hajból nyert töveket áthelyezzük a hajhiányos területre. A fej hátsó részén, a tarkótájon lévő hajszálak nem érzékenyek az életünkben bekövetkező hormonális változásokra, nem hullanak ki.  Átültetve, új helyükön megtartják e tulajdonságukat, ugyanúgy viselkednek, mint az eredeti helyükön, vagyis nem hullanak ki a hormonális változások hatására. 

Hogyan zajlik a hajbeültetés a FUE 2 Safe System módszerrel?

  • A beavatkozás során a tarkótáji donor területről helyi érzéstelenítésben gépi módszerrel 0,6 – 0,9 mm átmérőjű ún. körkéssel történik a graftok kinyerése. A FUE hajátültetésnél a hajat graftonként veszik ki, és ugyanígy ültetik vissza.
  • Az orvos egy speciális fúrókéssel dolgozik, amelynek tompább az éle, éppen azért, hogy a hajszálak (graftok) semmiképpen se sérüljenek. Ezzel az eljárással nagyon biztonságosan, szinte hajszálvesztés nélkül lehet kivenni, majd áthelyezni ezeket a hajtüszőket.
  • A graftok vagy hajtüsző egységek, tartalmazzák a hajszálakat a hajhagymával szövethengerben. Egy graftban egyéni adottságtól függően általában 1–3, ritkábban 4, vagy akár 5-6 hajszál van.
  • A fejbőrből csipesszel történő kiemelés után a graftok feldolgozásra, osztályozásra kerülnek. Ez idő alatt hűtéssel, élettani oldatban tartva biztosítjuk a szervezeten kívüli életben maradásukat.
  • A donor terület enyhe pigment változását (világosabb pont a sebzés helyén) leszámítva, rövid idő alatt, 6-7 nap alatt nyomtalanul gyógyul, a növekvő haj észrevétlenné teszi a beavatkozást.
  • A beültetendő (recipiens) területen ugyancsak helyi érzéstelenítés mellett apró befogadó nyílásokat készítünk. Ezekbe kerülnek az előkészített graftok egy speciális implanter segítségével.

100% Hajgaranciával

Tudjuk, hogy milyen nehéz eldönteni, hogy melyik hajbeültető klinikához forduljon, ahol maradéktalanul elégedett lesz.
Mi 100% hajgaranciát kínálunk Önnek, hogy ne legyen mitől tartania.

Garantált, végleges eredmény

Az átültetett hajszálak garantáltan növekedni fognak és élete végéig megmaradnak. Az átültetett hajszál nem érzékeny a hormonra, nem hullik többé. Mivel saját hajszálat használunk a műtét során, olyan lesz, mintha ott nőtt volna.

TOVÁBB

Láthatatlan műtét garancia

Garantáljuk, hogy az általunk végzett hajbeültetésnek után nem keletkezik maradandó nyom. A keletkező apró sebek csupán átmenetileg, és 100%-ig begyógyulnak. Az eredmény így tökéletesen természetes.

TOVÁBB

100% hajgarancia

Biztosak vagyunk orvosaink profi felkészültségében, tapasztalában. Ha betartja a műtét követő 4 hétben a tanácsainkat, garantáljunk, hogy a beültetett hajszálak 98% véglegesen megmarad!

TOVÁBB

Foglalja le időpontját díjmentes konzultációját most!

Műtéti idopontjaink folyamatosan telnek be, ezért kérjen díjmentes konzultációt tapasztalt orvosainkkal még ma, hogy Önnek is mielőbb dús és gyönyörű haja legyen!

Alacsony ár

Mindenkor csak az átültetett hajszálakért fizet! Korrekt, hajszálalapú elszámolás.

Nagy tapasztalat

Profi és tapasztalt orvosaink több mint másfél millió hajszálat ültettek át modern klinikánkon.

Korszerű módszer

Tapasztalja meg hajbeültetés mai legkorszerűbb módszerét: FUE2 (Follicular Unit Extraction)

Utókezelések

Egyedülálló hajmegtartó és hajgyógyászati kezelések, melytől haja rendkívül dús lesz!

VIP ajándék!

icon-giftKétnapos VIP csomagunk mellé speciális sampont és nyakpárnát adunk ajándékba! VIP csomagjainkról érdeklődjön telefonon vagy jelentkezzen be ingyenes konzultációnkra: +36 20 950 1650