A hajhullásról

 

Hajhullás

A hajhullás természetes folyamat napi 80-100 hajszálig. A nagymértékű hajhullásnak vagy kopaszodásnak számos oka lehet. Klinikánkon díjmentes orvosi konzultációval várjuk, ahol segítünk feltérképezni hajhullásának valódi okát és megoldani a problémát!

Hormonális okok

  • A hormonális hajhullás (alopecia androgenica) oka a DHT (dihidrotesztoszteron), ami egy androgén hormon, mely csökkenti a tesztoszteron kötéseit. Vannak olyan férfiak, akiknek a hajtüszői érzékenyek DHT-ra, ez vezet ahhoz, hogy ezek a hajtüszők kisebbekké és kisebbekké válnak. Ez nagyon gyakori ok a férfiaknál.
  • A változó korba lépő nők körében is előfordul, hogy a női nemi hormonok csökkenésével túlsúlyba kerülnek a férfi hormonok (androgén hormonok). Ez önmagában még nem jelent veszélyt minden nőre, de ha örökletes tényezőkkel párosul, vagyis a fejbőr érzékeny a DHT hormonra, akkor már igen.
  • Hasonló okokra vezethető vissza a terhesség utáni hajhullás is. Terhesség alatt a szervezetben több női nemi hormon termelődik, amik kitolják a haj növekedési fázisát, ettől is szebb a kismamák haja. A szülés után azonban felborul a hormonháztartás, ezáltal a haj növekedési fázisai is, ilyenkor hullhat ki több haj. Általában 6-9 hónap alatt normalizálódik ez az állapot.

Helytelen hajviselet

  • Sajnos a nők sokszor túl nagy áldozatot vállalnak a divatért. A túl szoros copf vagy konty húzza és erőtlenné teszi a hajhagymákat, melyek végül kikopnak.

Egyéb okok

  • Vitaminhiány: A felfokozott, stresszes életvitelnek köszönhetően szervezetünk cinket és B vitamint veszít, mely összefügghet a problémával. De sokszor csupán a helytelen táplálkozás az oka a vitaminhiánynak.
  • Betegségek és gyógyszerek: sokszor hullik a haj pl. vérszegénység, tüdőgyulladás, cukorbetegség vagy fertőzések esetén.

Maximális Hajgaranciával

Tudjuk, hogy milyen nehéz eldönteni, melyik hajbeültető klinikához forduljon, ahol maradéktalanul elégedett lesz.
Mi maximális hajgaranciát kínálunk Önnek, hogy ne legyen mitől tartania.

Garantált, végleges eredmény

Az átültetett hajszálak garantáltan növekedni fognak és élete végéig megmaradnak. Az átültetett hajszál nem érzékeny a hormonra, nem hullik többé. Mivel saját hajszálat használunk a műtét során, olyan lesz, mintha ott nőtt volna.

TOVÁBB

Láthatatlan műtét garancia

Garantáljuk, hogy az általunk végzett hajbeültetésnek után nem keletkezik maradandó nyom. A keletkező apró sebek csupán átmenetileg, és 100%-ig begyógyulnak. Az eredmény így tökéletesen természetes.

TOVÁBB

Maximális hajgarancia

Biztosak vagyunk orvosaink profi felkészültségében, tapasztalában. Ha betartja a műtét követő 4 hétben a tanácsainkat, garantáljunk, hogy a beültetett hajszálak 98% véglegesen megmarad!

TOVÁBB

Foglalja le időpontját díjmentes konzultációra most!

Műtéti időpontjaink folyamatosan telnek be, ezért kérjen díjmentes konzultációt tapasztalt orvosainkkal még ma, hogy Önnek is mielőbb dús és gyönyörű haja legyen!

Alacsony ár

Mindenkor csak az átültetett hajszálakért fizet! Korrekt, hajszálalapú elszámolás.

Nagy tapasztalat

Profi és tapasztalt orvosaink több mint másfél millió hajszálat ültettek át modern klinikánkon.

Korszerű módszer

Tapasztalja meg hajbeültetés mai legkorszerűbb módszerét: FUE2 (Follicular Unit Extraction)

Utókezelések

Egyedülálló hajmegtartó és hajgyógyászati kezelések, melytől haja rendkívül dús lesz!

VIP ajándék!

icon-giftKétnapos VIP csomagunk mellé speciális sampont és nyakpárnát adunk ajándékba! VIP csomagjainkról érdeklődjön telefonon vagy jelentkezzen be ingyenes konzultációnkra: +36 20 950 1650